Espanyol

L’Espanyol-Barça ja té dia i hora; els setzens de copa, també

Espanyol. El derbi de la 15a jornada de lliga es jugarà a Cornellà-El Prat

El derbi entre l’Espanyol i el Barça es disputarà el proper dissabte 8 de desembre a les 20.45 hores. El partit, corresponent a la jornada 15 de lliga, es jugarà a l’estadi de Cornellà-El Prat.

Aquella mateixa jornada, el Girona jugarà dilluns 10 a les 21 hores a San Mamés contra l’Athletic Club, mentre que el Real Madrid jugarà diumenge 9 a les 16.15 hores al camp de l’Osca.

Horari per la tornada dels setzens de copa

A més, també són oficials els horaris dels partits de tornada de l’eliminatòria dels setzens de final de la copa del rei, que es disputaran aquella mateixa setmana. . L’Espanyol jugarà dimarts 4 de desembre a les 21.30 hores a Cornellà-El Prat contra el Cadis. L’endemà, dimecres 5, serà el torn dels altres tres catalans. El Sant Andreu, que jugarà al Wanda Metropolitano contra l’Atlético a les 19.30 hores, a la mateixa hora que el Girona rebrà l’Alavés a Montilivi. A les 21.30 hores, el Barça rebrà la Cultural Leonesa al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)