Espanyol

Trajectòries en alça

Camins paral·lels. Pablo Machín i Rubi, que s’enfrontaran a primera divisió per primera vegada, es troben en el millor moment de les seves carreres després d’anys de picar pedra

No van ser grans futbolistes d’elit –de fet no van passar de segona B i Machín es va retirar als 23 anys per una lesió al genoll–, però estan triomfant en el món. El camí no ha estat gens fàcil, però Joan Francesc Ferrer Rubi i Pablo Machín s’enfrontaran aquesta tarda per primera vegada a primera divisió com dos tècnics plenament consolidats i en alça en l’elit del futbol espanyol.

Així ho demostren les seves trajectòries recents: el de Vilassar va aconseguir un ascens històric amb l’Osca i està signant un inici brillant de curs amb l’equip de la seva vida, mentre que el sorià, després de pujar i consolidar el Girona a la màxima categoria, està demostrant també la seva vàlua en un dels grans de la lliga.

A segona divisió sí que van coincidir i tots dos tenen en comú el seu pas pel Girona: Rubi va entrenar-hi dos cursos i Machín hi va arribar just la temporada següent. Després d’un mal inici de curs, el Girona va confiar en l’extècnic del Numància en una decisió que va canviar el destí de les dues parts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)