Espanyol

L’Espanyol torna sense premi de Sevilla (2-1)

Espanyol. Els blanc-i-blaus han vist com els locals capgiraven un gol de Borja Iglesias en un partit obert fins l’últim minut

Mala sort per a l’Espanyol, que ha vist com el Sevilla capgirava el gol inicial de Borja Iglesias (2-1). La primera part ha estat trepidant, amb anades i vingudes continues i amb un Diego López que avui ha salvat els de Rubi en més d’una ocasió, amb aturades espectaculars evitant el gol sevillista en més d’una ocasió. A l’altra àrea, gran partit de Sergio Garcia, que ha iniciat la jugada del primer gol. El del Bon Pastor ha deixat la pilota per a Darder, que ha assistit a Borja Iglesias, que encadena cinc gols en els últims partits i que ha tornat a obrir la llauna pels blanc-i-blaus.

En la represa, el ritme ha baixat una mica i el Sevilla ha empatat després d’aprofitar una greu errada defensiva de l’equip de Rubi. Mercado ha guanyat l’esquena a Granero i ha rematat a plaer per marcar l’empat a un. En el tram final, el Sevilla s’ha apropat amb més perill, sobretot amb un Ben Yedder endollat. Primer ha estavellat una pilota al travesser i en la jugada següent, Banega li ha deixat una gran pilota dins l’àrea que, amb un toc subtil, Ben Yedder ha transformat en el 2-1 definitiu. Els de Rubi, que amb aquesta derrota, cauen fins la cinquena posició i veuen com el Sevilla els supera, ho han intentat fins l’última jugada.