Espanyol

Rubi: “Hem d’anar pels tres gols”

La prèvia. El tècnic blanc-i-blau no especularà davant el Cadis i vol veure un equip ambiciós demà per remuntar l’eliminatòria de copa i també ha parlat que cal “reordenar coses” per tornar als orígens del bon joc

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del partit de copa entre l’Espanyol i el Cadis on els blanc-i-blaus hauran de remuntar un marcador advers de 1-2. Un duel que arriba en una situació delicada per a l’Espanyol després d’encadenar tres derrotes consecutives davant el Sevilla, Girona i Getafe.

Confiança de la plantilla.

“Estem, obviament, no intranquils però si moltes ganes de trencar aquesta ratxa de tres derrotes. La confiança no està baixa sinó que hi ha un desig de jugar ja per guanyar. Hem de reordenar coses perquè les victòries torni i recuperar la idea inicial: buscar la línia i recuperar la fortalesa defensiva.

Onze titular.

“El tindrem que decidir en l’entrenament de demà. Estem en un moment en què el jugador que entri serà més perillós que el jugador que estava jugant perquè veurà que pot entrar a l’equip. Ara hi ha una porta oberta.

Desfeta a getafe.

“Ens vam contagiar d’un equip que fa que hagin la sensació que no passava res. Hi ha vegades que les coses no surten com vols i hem trigat 14 partits en veure un partit fluix.

Retorn als orígens

“Veig moltes ganes per tornar a ser feliços i tornar a guanyar. El que em preocupa és reordenar-ho tot. Fer un pas enrere. Moltes vídeos, molts entrenaments i xerrades. Ara hem de reordenar i tocar moltes coses”.

Guió de partit.

“Cal anar pel partit des del minut 1. Al final és l’equilibri de sempre. Atacar només i no defensar és un error. Les porteries a zero són molt complicades. Per això sóc partidari d’anar pels tres gols”.

Les tres derrotes.

“Jo el que vull és guanyar cada setmana. Hem analitzat els tres partits i les derrotes són diferents però en els últims dos partits hem baixat el nivell i d’alguns futbolistes. Hem de tornar a fer el què fèiem bé”.

Marcador curt.

“Si fem 1-0, passem, però no podem pensar que les coses estan controlades”.

Roberto, sota pals.

“Jugarà Roberto a la porteria”

El Barça queda lluny.

“Si pensen en el derbi m’enfadaria molt. Hi han molts que tenen ganes de jugar demà. Necessitem passar aquesta eliminatòria per tenir partit al gener”.

L’anada al Carranza, un bon tast.

“Estic content pel moment que té el Cadis, sabia que era un gran equip però nosaltres no podem perdre la confiança. Hem de tenir-la sinó no seríem professionals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)