Espanyol

L’Espanyol fa els deures contra el Cadis (1-0)

Copa del Rei. El conjunt blanc-i-blau pateix per passar l’eliminatòria, però talla la ratxa de derrotes amb el gol d’Hernán Pérez a un quart d’hora del final

L’Espanyol ha suat per passar l’eliminatòria de la copa del Rei en superar el Cadis amb un solitari gol d’Hernán Pérez a un quart d’hora del final. El valor dels gols en camp contrari comporten la classificació i es talla alhora la ratxa de tres derrotes consecutives.

Rubi ha apostat per un onze amb molts dels habituals i les novetats a la davantera i en el lateral esquerre, avui per al jove Pedrosa. En el minut 5 ha arribat la primera ocasió en una transició ràpida, tocs de primeres de Piatti i Puado i el xut final des de la frontal de Darder fregant el pal. En el 10’, la rèplica amb una badada de Baptistao dins l’àrea i el toc final de Carrillo a un metre i mig de porteria que s’ha perdut fora per poc. L’ensurt encara ha estat més gran després amb una acció personal de Perea i el mateix protagonista amb un toc de cap que Hermoso ha tret sota pals. Això ha generat alguns xiulets. Abans del descans, opció clara per als blanc-i-blaus amb un xut de Piatti desviat pel porter i Puado massa lent en el rebot, massa tocs fins donar marge per a l’aparició d’un defensa salvador.

La segona part ha començat amb Roberto tenint l’opció de reivindicar-se en una rematada de cap de Carrillo. Baptistao també ha volgut reclamar més minuts en dues ocasions clares. En la primera Piatti li ha deixat de cara i el xut ha superat el porter, però l’ha tret un defensa i, en la segona, després d’un doble retall ha tret una bona rematada des de la frontera que ha topat amb un bon vol de David Gil. Rubi ha fet entrar aleshores Borja Iglesias a la recerca del gol necessari per passar l’eliminatòria. Els blanc-i-blaus han augmentat la pressió i el domini i el premi ha arribat al 75’ amb una passada a l’entrada de Pedrosa a l’àrea, centrada enrere i la rematada d’Hernán Pérez.

Darder ha perdonat en dues ocasions la sentència i l’ensurt majúscul ha arribat en el 93’ quan Karim ha marcat de cap. En fora de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)