Espanyol

Joan F. Ferrer, Rubi

Entrenador de l’Espanyol

“No ens ha sortit res, però no ho hem fet tan malament”

Després del derbi, l’entrenador del RCD Espanyol, Joan Francesc Ferrer, Rubi, es mostrava, lògicament, decebut per la clara derrota que acabava d’encaixar el seu equip. El tècnic català lamentava que el pla que havia previst resultés trencat pel gol de falta signat per Leo Messi poc després del primer quart d’hora de joc. “Volíem aconseguir que el partit fos igualat, però en un vist i no vist se’ns n’ha anat tot en orris”, deia en aquest sentit. “Si la pilota no ens dura, no hi ha manera de guanyar”, comentava també, en analitzar l’actuació del seu equip. “Sobretot en la part inicial del partit no hem ofert resistència, ens ha faltat tranquil·litat amb la pilota i no hem tingut la grapa suficient quan no la teníem”, sentenciava. Joan Francesc Ferrer, Rubi, en tot cas, considerava que el 0-4 que el marcador de l’RCDE Stadium reflectia al final és un càstig massa gran per als seus jugadors: “No ens ha sortit res, però tampoc no hem fet tantes coses malament.”

El tècnic blanc-i-blau, d’altra banda, mirava de relativitzar el mal moment del seu equip, que amb la d’ahir ja acumula quatre derrotes consecutives. “Tenim 21 punts i estem classificats molt bé. A més, ja hem jugat contra equips molt forts, com són el Barça i el Sevilla”, manifestava, veient el got mig ple. “Estem passant un moment complicat, però jo soc dels que pensen que hem de girar full, aprendre de les derrotes i recuperar el fil. Tampoc és que ho hàgim fet tot malament, però és cert que ara ens costa més del que era habitual fer el nostre joc”, considerava.

Sobre la monumental actuació de Leo Messi, autor de dos gols de falta directa, Rubi no va voler sumar-se als elogis generals: “Ja ho heu vist, no crec que hi hagi d’afegir res més”, va dir. Interrogat després sobre com es poden aturar les faltes de l’argentí, l’entrenador de l’Espanyol va deixar anar, entre altres coses: “Queda clar que la norma de respectar els 9,15 ha fet que hi hagi més gols de falta de jugadors com Messi.”

EL 0-1, UN COP DUR

“Volíem un partit igualat, però en un vist i no vist se’ns n’ha anat tot en orris”

RESIGNAT

“Al principi no hem ofert resistència ni hem tingut tranquil·litat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)