Espanyol

L’afició punxa en el derbi

Registre. Els 24.037 aficionats que van assistir al RCDE Stadium van quedar molt lluny de les previsions del club, que esperava que la visita del Barça permetés superar la barrera dels 30.000 espectadors

Una altra de les notes negatives i alhora preocupants que va deixar el derbi contra el Barça va ser l’assistència que va registrar el RCDE Stadium. Així, s’esperava que la visita de l’etern rival permetés superar per primera vegada aquest curs la barrera dels 30.000 espectadors, però res més lluny de la realitat. Més enllà de suposar la millor entrada de la temporada, els 24.037 aficionats que van presenciar el duel de dissabte –amb prou feines la meitat de l’aforament– van quedar a molta distància dels dos millors registres des que l’equip va traslladar-se a Cornellà-el Prat l’any 2009, xifrats en els 39.263 espectadors del primer any de la nova casa blanc-i-blava (09/10) i del segon any, fins ara el dia de més afluència a l’estadi en un derbi, amb un rècord històric de 40.010 periquitos. Sense anar més lluny, els 24.037 aficionats presents a les grades contra el Barça van permetre superar per ben poc les 22.258 persones presents contra el Girona d’ara fa dues jornades, fins ara el topall d’aquesta campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)