Espanyol

Víctor Sánchez: “Els elogis no es poden convertir en tragèdia”

Crisi. El capità lamenta la imatge donava davant del Barça però confia en revertir la situació diumenge davant el Betis. “Hem de ser, de nou, un equip protagonista i tenir la pilota. El que vam fer no era casualitat sinó fruit del treball”

Víctor Sánchez ha passat aquest matí per sala de premsa. El migcampista ha lamentat la imatge donava davant el Barça. “Ara, després del partit, pots pensar que ho faries d’una altra manera però treure-li la pilota al Barça és complicat. Vam fallar en no ser efectius amb la pilota. El canvi d’idea no hauria canviat molt abans i després del partit. Ells van estar fins i amb la intensitat que no van tenir en altres partits. No ens va agradar la manera com va anar el partit i l’objectiu era estar dins del partit més temps i el marcador més ajustat”. La golejada ha estat “un cop dur”, i ara la plantilla vol mirar endavant però tenint present el bon futbol que han practicat en gran part d’aquest curs. “Hem de pensar en el què hem fet i hem tingut una bona fase. Ara els elogis no es poden convertir en tragèdia. De cap mirem enrere i sabem que hem fet coses bones i ho hem de tornar a fer des d’aquest diumenge. Hem de pensar en el Betis i analitzar que podem millorar i guanyar”. Ara toca serrar les dents, competir i tornar als orígens. “Els que portem més temps sabem que no tot ha estat un camí de roses. No ens deixarem portar. No hem estat bé i portem una ratxa de quatre partit sense guanyar. El dia del Cadis l’equip va tenir coses bones i que podem ser un equip efectiu i que juga bé. Hem de ser, de nou, un equip protagonista i tenir la pilota. Hem de retrobar-nos amb la victòria i això ens donarà moral”. El mig també té clar la recepta a seguir. “Som un equip d’extrems. Si les derrotes fossin intercalades les derrotes la preocupació no seria tan gran. Hem de centrar-nos en el que podem fer i no el que pensi la gent. A nivell defensiu hem d’encaixar menys gols i a nivell ofensiu fer més” i ha reblat. “El missatge està clar. Érem l’equip que practicava el millor futbol de la lliga i si ho hem aconseguit no és per art de màgia sinó pel nostre treball”.

Per últim, el rubinenc també ha analitzat al Betis. “Els hi agrada tenir la pilota i arrisca més que el Barça. És un equip de qualitat no té els jugadors del nivell del Barça. Però hem de pensar en nosaltres. Hem fet coses bones i si estem en el nivell dels deu primers partits és difícil que hi hagi un equip millor que nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)