Espanyol

El Vila-real, rival de vuitens

Copa. L’Espanyol es veurà les cares amb els groguets, que passen per un mal moment en la lliga. Borja Iglesias no se’n refia. “El partit de lliga no pot ser cap referència, ens trobarem amb un gran equip que no ens ho posarà gens fàcil”

L’Espanyol es veurà les cares amb el Vila-real en els vuitens de copa amb l’anada a l’estadi de la Ceràmica. Els groguets estan en un mal moment en la lliga, en què acaben de canviar de tècnic pels mals resultats en lliga. Els de la Plana estan empatats a 14 punts amb l’Athletic Club, l’últim equip que marca el descens. A la memòria de tots els aficionats de l’Espanyol hi ha el gran partit que van signar els blanc-i-blaus en lliga en què van guanyar per 3-1. “Serà un duel bonic, amb dos equips que aniran amb la intenció de passar a l’eliminatòria següent”, ha dit Javi Lopez. “Espero que fem un bon partit en l’anada i que després, a casa, amb la nostra afició, puguem passar l’eliminatòria”, desitja el capità.

“No podem prendre com a referència el partit que vam jugar en la lliga. Això ja està passat i ara ens enfrontem a un doble partit, en què, a més, el Vila-real té un nou tècnic”, ha dit Borja Iglesias, que no es refia dels castellonencs. “La copa és una competició que ens il·lusiona” i “l’encarem amb totes les ganes i l’ambició necessària per seguir endavant, però no podem oblidar que davant nostre tindrem un gran equip que no ens ho posarà gens fàcil”, reblava el gallec.

La morbositat estarà servida amb el retorn de Gerard Moreno; l’exídol blanc-i-blau tornarà al RCDE Stadium vestit de groc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)