Espanyol

La reacció no pot esperar

La prèvia. Recuperar l’estil i la personalitat s’albira transcendental per a l’Espanyol de Rubi, que aquesta tarda rep el Betis disposat a tallar d’arrel la ratxa de quatre derrotes consecutives

La revàlida no es pot fer esperar més. Immers en la pitjor crisi de joc i resultats de la temporada, l’Espanyol afronta aquesta tarda (16.15 h) a l’RCDE Stadium el primer dels darrers dos compromisos de l’any disposat a donar un cop damunt la taula i redreçar el rumb perdut l’últim mes. Zero punts dels últims dotze i onze gols encaixar en quatre jornades són una bona mostra de la davallada absoluta que ha sofert un conjunt blanc-i-blau molt allunyat de les notables credencials exhibides en les primeres onze jornades.

Per fer-ho, els homes de Rubi estan obligats a posar el comptador a zero i retornar als orígens de principi de curs si vol aspirar a puntuar de nou contra el Betis. “Que és important per trencar la ratxa? Sí. Que és el més important des que soc aquí? No tinc aquesta sensació. Tots me’ls prenc amb la mateixa importància, però ens ve de gust trencar aquesta ratxa i tant de bo que sigui demà, no estic més intranquil del que és normal”, va expressar Rubi en la prèvia del duel.

Desconegut i sense rastre d’aquell estil alegre i d’aquella personalitat i competitivitat ofertes, a Rubi no el preocupa en excés l’actual situació de l’equip i per aquest motiu va torna a fer una crida a la calma, reivindicant el rendiment en global de l’equip. “Ens estem martiritzant massa com si estiguéssim fent totes les coses malament, dic dins del vestidor, i no és cert. L’equip ha jugat disset partits oficials, i a banda d’un partit molt dolent a Getafe i un altre que no esperàvem que anés com va anar, com el del Barça, la resta l’equip ha estat a un nivell molt bo. Tenim clar que la idea de joc ha funcionat i ara toca recuperar el fil. És el moment de veure les persones, quan no tot va de cara hem de ser capaços de superar aquestes situacions”, va afirmar el tècnic de Vilassar de Mar, que té les baixes de Dídac Vilà, per sanció, i d’Hermoso per sanció. Així, la gran novetat és l’entrada de Pipa i Pedrosa, aquest últim amb molts números d’estrenar-se en la lliga

Un Betis pletòric

El conjunt de Setién arriba a l’RCDE Stadium pletòric de moral i en una posició diametralment oposada a la del rival, amb una ratxa actual de cinc jornades sense perdre, de les quals quatre han estat victòries.

Tots ells, a més, mostrant una enorme solidesa defensiva –no ha encaixat cap gol– i recuperant una contundència al davant desconeguda a l’inici de la temporada. “És un gran equip, tracta bé la pilota i té clar a què juga, però demà ens ha de ser igual, hem de veure el millor Espanyol. Per aquí han passat grans equips i ho han passat malament i espero que vagi per aquest camí. Però el respecte professional el tenen.”

LES FRASES

Ens estem martiritzant molt. No estic d’acord que fem les coses totes malament; segur que recuperarem el nivell
Volem trencar la dinàmica i espero que sigui demà. No estic més intranquil del que és normal
Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)