Espanyol

Joan Francesc Ferrer 'Rubi'

entrenador de l'Espanyol

“Hem de parar aquesta hemorràgia de resultats”

Rubi. Rebaixa la preocupació per les cinc derrotes i no se sent qüestionat en el càrrec gràcies al suport de la plantilla. “Tenen un entrenador que els ajudarà a sortir d’aquesta situació”

Joan Francesc Ferrer Rubi va fer la tradicional roda de premsa prèvia al partit ahir a la tarda. Les declaracions del tècnic blanc-i-blau arribaven 48 hores abans del partit. L’Espanyol ha canviat la planificació del viatge a Madrid, on jugarà demà contra l’Atlético, per evitar les complicacions del 21-D, en què està prevista una vaga de Renfe i diverses manifestacions contra el Consell de Ministres que es farà avui a Barcelona. Així, l’equip va partir ahir a la nit en avió cap a la capital de l’Estat per evitar mals majors. El duel contra els colchoneros és l’últim d’aquest 2018 i els periquitos tenen com a objectiu trencar la mala ratxa de cinc derrotes consecutives i no marxar de vacances amb un balanç encara més pesat. Una estadística que faria mal a la moral blanc-i-blava, però el rival, a priori, no és el més idoni per buscar un triomf balsàmic. L’entrenador de l’Espanyol, malgrat tot, no està preocupat pels mals resultats i confia a vèncer els madrilenys. És autocrític i afirma: “Hem de parar aquesta hemorràgia de resultats”, i veu la moral dels seus alta. “Ganes no ens en falten i d’actitud ens en sobra. La meva manera de tractar aquesta situació és amb tranquil·litat; veig bé els meus jugadors”, i té clar que el que han de fer els seus futbolistes és oblidar la dinàmica de cinc derrotes seguides. “Els partits els afrontem bé, però quan tens una circumstància negativa és com si et vinguessin els fantasmes del passat. Ho treballem i lluitem per millorar. És una cosa important en tots els equips”, però té clar que recuperar les bones sensacions no serà fàcil “perquè la lliga és molt competitiva i duríssima”. “Hem de recuperar el nostre camí amb el que sabem fer, i si hi ha un jugador que no rendeix, intentar treure el màxim d’ell donant-li més afecte o sent més dur. Per mi no és més fàcil, ni abans ni després, abans havíem de construir una idea de joc i ens va anar bé des del primer moment. Ara cal que els jugadors no deixin de creure i no veig un component que indiqui que dins de nosaltres hi hagi dubtes. Contra el Betis vam estar més prop de guanyar que contra el Barcelona, el Getafe i el Girona. Hem de parar aquesta hemorràgia de resultats perquè, quan ho fem, tornarem a ser un equip normal”, i destacava que veu “el grup molt unit”. Sobre si se sent qüestionat en el càrrec, va ser molt clar: “He tingut la sort que hem fet tres mesos i una pretemporada extraordinaris. Això ens ha permès demostrar als jugadors que servim per entrenar l’Espanyol. Ara saben que tenim un entrenador que els ajudarà a sortir d’aquesta situació”, va reblar el maresmenc.

ANÀLISI

“La meva manera de tractar la situació és amb tranquil·litat, veig bé els jugadors”

LA PLANTILLA

“No han deixat de creure i no veig cap component que dins de nosaltres hi hagi dubtes”

LA FORÇA D’EQUIP

“Veig un grup que segueix molt unit, que ja ho estava l’any passat i que així continua ”

Dídac i Àlex, novetats a la llista

Rubi ha revelat la convocatòria per al partit de demà contra l’Atlético de Madrid, i les principals novetats són les de Dídac Vilà, sancionat la passada jornada, i Álex López. Són baixa el lesionat Javi López i, per decisió tècnica, Pipa. La llista completa de convocats està formada per Roberto Jiménez, Víctor Sánchez, Naldo, Duarte, Borja Iglesias, Rosales, Sergio García, Darder, Baptistão, Dídac Vilà, Diego López, Melendo, David López, Hernán Pérez, Álex López, Piatti, Marc Roca, Granero i el jove Adrià Pedrosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)