Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Hem fet mèrits per no perdre”

Rubi es va mostrar dolgut pel partit d’ahir. Els seus jugadors van fer un bon partit però l’Atlético necessita molt poc per fer mal. “Hem fet un partit per marxar amb algun punt i no amb la derrota. Hem de continuar treballant en aquesta línia i amb aquesta personalitat perquè en molts moments hem sotmès el rival”, va dir el tècnic blanc-i-blau. Les bones sensacions contrasten amb el pes de les sis derrotes consecutives. Una mala ratxa que no es veu des del 2003 amb Javier Clemente a la banqueta blanc-i-blava. La mala ratxa podria obligar el club a buscar algun recanvi en el mercat d’hivern, però Rubi es mostra clar sobre aquesta possibilitat. “Això no va en funció dels resultats. Les possibilitats del club són les que són i si hi ha alguna arribada es veurà, però el més important és que tots estem conscienciats que podem fer una bona segona volta”, va assegurar el tècnic, que va valorar la predisposició dels seus jugadors. “Estic content amb l’oferiment de tots per moure la pilota i les ocasions de gols de la primera part demostren que hem sortit a guanyar. Hem defensat la idea de joc. Ens han creat poques situacions. Hem fet un partit pràcticament perfecte en l’aspecte defensiu i me’n vaig dolgut perquè ho hem tingut a prop.” El tècnic també va lamentar la mala dinàmica amb les accions a pilota aturada. “Estem parlant del primer del Barça, del Sevilla, el Betis. Tot això ens està fulminant i estem treballant al màxim. El més important és no perdre la idea de joc i el que ens falta és matar més al davant i ser més resolutius.”

Per últim, va tornar a insistir que l’equip tornarà amb força després de les vacances de Nadal. “El panorama és bo. Hem estat un grup molt fort i creiem en el que s’està fent. Necessitàvem un bon resultat i fer un bon partit, però estic segur que ho demostrarem en la segona volta. Aquests resultats fracturen i a nosaltres no ens han fracturat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)