Espanyol

“Fas les coses bé, però els resultats no arriben”

Vestidors. David López lamenta la mala ratxa de l’Espanyol i Diego López es queixa del penal no assenyalat sobre Borja Iglesias: “N’estem farts”

“Hem fet un gran partit i és una llàstima que hàgim marxat amb una derrota”, es va lamentar Diego López, que també va disparar amb bala contra l’arbitratge per un possible penal no assenyalat sobre Borja Iglesias. “Estem una mica farts que accions clares com les de Borja Iglesias no es revisin. Ell sempre fa un treball molt honest i si diu que és penal és que ho és”, va assegurar el porter gallec. “Sembla que si no et queixes és com si res hagués passat. Sabem que tot no es pot revisar, però si hi ha un possible penal s’ha de revisar. De tota manera tampoc vull destacar més l’actuació de l’àrbitre”, va dir al seu torn David López.

Tot i això, el vestidor no es pot desconnectar de les sis derrotes consecutives de l’equip. “Són sis derrotes però ha estat un partit molt competit i el que hem fet contra l’Atlético ens ha de servir per al futur. Hem competit d’igual a igual contra un equip d’alt nivell”, va dir Diego López, que hi va afegir: “Hem tingut tres ocasions que haurien pogut ser clau. L’equip és fort i la sort en acompanyarà en algun moment. Des del partit del Sevilla ho estem intentant i no abaixarem els braços”, va expressar el porter.

Al seu torn, David va indicar: “Em quedo amb el joc de l’equip, que ha estat molt bo. Hem competit contra un gran equip. El que em preocupa és que quan treballes i les coses no t’acaben sortint acabes tocat, frustrat i dolgut. Hem de continuar treballant i exigint-nos molt per superar la situació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)