Espanyol

Golejada i als quarts

LaLiga Promises. La golejada contra l’Abu Dhabi Team, afegida al triomf del Sevilla, permet a l’Espanyol assegurar el segon lloc de grup i passar a la següent eliminatòria, on se les haurà amb el Betis

L’Espanyol va segellar ahir el bitllet per als quarts de final de LaLiga Promises. L’equip dirigit per Erik Llorca, que en la jornada inaugural va aconseguir un triomf (0-1) contra la Juve i una derrota (2-0) contra el Sevilla, va fer els deures en la segona jornada de la competició i es va assegurar d’aquesta manera l’accés a la següent eliminatòria. L’equip blanc-i-blau, que va tornar a oferir una molt bona imatge, va desfer-se sense excessius problemes de l’Abu Dhabi Team per un contundent 4-0 gràcies a un gol d’Enric García i un hat-trick d’Hugo.

Els tres punts sumats contra l’equip dels Emirats Àrabs Units, juntament amb el posterior triomf (2-1) del Sevilla contra la Juve, van permetre a l’Espanyol assegurar la segona plaça del grup C. Campió en la passada edició internacional, disputada a Nova Jersey, l’Espanyol se les haurà avui al migdia (12 hores) amb el Betis a la recerca d’una plaça per a les semifinals, que igual que la final i el partit pel tercer i quart lloc també es disputaran al llarg d’aquest dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)