Espanyol

Rufete: “La confiança en el tècnic no és que sigui màxima és el nostre entrenador”

Mercat. El director de futbol professional confirma la sortida de Pipa al Nàstic i mostra el seu convenciment en redreçar la delicada situació esportiva. “Això és un projecte i no està lligat als resultats i al curt termini”

L’Espanyol ha fet aquest matí la tradicional visita als hospitals d’arreu de Catalunya per donar escalfor als més petits que estan passant aquests dies de nadal en els centres hospitalaris. L’atenció mediàtica s’ha centrat en l’Hospital Sant Joan de Déu on ha passat part de la plantilla del primer equip masculí i femení i el tècnic, Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’. Així com el vicepresident, Carlos García Pont; el director general corporatiu, Roger Guasch i el director del futbol professional, Francisco Joaquín Pérez Rufete. Precisament, aquest últim ha valorat la situació esportiva per la que travessa el club. Un moment delicat pel conjunt de Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ que suma sis derrotes consecutives en lliga. Ara el periquitos encaren un partit clau per redreçar el rumb divendres al RCDE Stadium davant el Leganés. Rufete ha fet un repàs de l’actualitat del mercat d’hivern que tot just s’ha obert fa unes hores. El tècnic ha confirmat la marxa de Pipa al Nàstic i ha mostrat el seu convenciment cap al projecte que encapçala Rubi.

Mercat de fitxatges?

Estem a prop de tancar la sortida de Pipa al Nàstic. Comença el mercat i estarem atents com qualsevol altre club.

Ofertes Baptistao?

Una cosa són els rumors i una altra cosa la oficialitat. No ha arribat cap oferta per Leo ni per altre jugador.

Fitxatges sense sortida?

Per fer alguna incorporació hem de deixar sortir algun jugador. Estem amb el fair play econòmic de la lliga i així ens ho marca la lliga.

Paciència amb Rubi.

Confiem en la plantilla i el tècnic. Estem en un projecte i per créixer sabem que hi han moments difícils. El meu missatge és que l’afició ens recolzi,. Nosaltres treballarem dur per que vingui alegries. Les teníem i han de tornar. La plantilla ho sap i aquest moment ens han d’unir molt més. Tots plegats, amb l’afició, creixerem i això és un pas més en aquest creixement. Ja ho he viscut com a jugador i tot i que soni il·lògic quan tinguem un resultat positiu això ens reforçarà.

Planificació mercat amb Roberto Jiménez i Óscar Duarte.

Ho valorarem però amb calma, no a curt termini. Hem d’agafar-nos el temps suficient perquè analitzem si volen seguir vinculats al projecte i en les condicions que el club pugui arribar, si és la decisió, Estem contents amb el seu treball i estan demostrant la seva implicació dins del vestidor.

Petició de sortides?

Cap jugador ha demanat sortir.

Reforços de Rubi.

Des de la meva arribava, puc pensar, en algunes decisions però l’entrenador s’ha de sentir còmode però la última decisió serà meva però ho farem de manera consensuada.

Sortida de futbolistes importants com Marc Roca o Borja Iglesias.

Els jugadors importants són els que donen el màxim rendiment pel club. Tots els jugadors tenen una clàusula i si la paguen es marxaran i si es prop de la clàusula tindran que negociar amb nosaltres. Però ja ho vam demostrar amb Aarón que aquí no sortirà qualsevol jugador per qualsevol preu. Però en el mercat sempre pot passar qualsevol sorpresa i hem d’estar preparats.

Credit de Rubi.

Això és un projecte i no està lligat als resultats i al curt termini. Estem treballant molt i aquestes línies han de ser sòlides. La confiança en el tècnic no és que sigui màxima, és el nostre entrenador. Seguirem treballant per aconseguir bons resultats. I quan les sensacions que dona l’equip són els que són sabem que els resultats han d’arribar. Junts ho aconseguirem. Sabem que hem de donar el màxim cada dia i ja li he dit als nostres jugadors. Seguirem donant alegries a la nostra afició. Hi han moments en què es van crear expectatives que no eren certes i sempre direm les expectatives reals perquè som pericos i ho pensem així.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)