Espanyol

Reparteixen somriures i il·lusions

Visita. Els jugadors de l’Espanyol van fer la tradicional visita de Nadal als hospitals per donar escalfor i ànims als més petits que hi estan ingressats. Uns instants de felicitat que no tenen preu

Els integrants del primer equip masculí, acompanyats per una representació del femení i de diferents executius del club han fet la tradicional visita als hospitals i han donat la seva escalfor i els seus ànims als més petits que estan ingressats aquests dies. La comitiva blanc-i-blava s’ha dividit en diferents grups per poder visitar els nens ingressats en tres centres hospitalaris: Sant Joan de Déu, Clínica Corachán i Hospital de Nens. L’atenció mediàtica s’ha centrat en l’hospital Sant Joan de Déu, on ha passat part de la plantilla dels primers equips masculí i femení i el tècnic, Joan Francesc Ferrer Rubi, així com el vicepresident, Carlos García Pont, el director general corporatiu, Roger Guasch, el director del futbol professional, Francisco Joaquín Pérez Rufete i les futbolistes de l’equip femení Cristina Baudet i Elena Julve. Allà van poder conversar una bona estona amb l’Héctor, la Míriam i el Martí. El més petit va fer riure tots els presents amb les seves ocurrències i es va posar a ballar davant de tots. Un moment de distensió per als més menuts, però també per als jugadors, que van veure de prop l’esforç de superació de molts de nens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)