Espanyol

Hernán, un mes de baixa

Esquinç de genoll. Les proves mèdiques complementàries determinen que, a Vila-real, el davanter paraguaià es va fer un esquinç de grau dos al lligament lateral intern del genoll dret

La lesió que Hernán Pérez va tenir dimecres, a l’estadi de la Ceràmica de Vila-real, en l’anada dels vuitens de final de la copa, és un esquinç de grau dos al lligament lateral intern del genoll dret. Així ho van confirmar les proves mèdiques complementàries que se li van fer ahir. Segons informa l’Espanyol, el temps de baixa del jugador serà de prop d’un mes.

Hernán Pérez va haver de retirar-se del partit contra el Vila-real en el minut 79, després de rebre un cop en una topada amb Iborra. Semblava que la lesió podia ser més greu del que, finalment, ha estat. El mateix futbolista així ho temia. Afortunadament, després d’unes hores de repòs, que li van fer baixar la inflamació i van millorar les seves sensacions, el diagnòstic dels metges va poder ser més precís i va determinar una lesió que necessita un temps de baixa de quatre setmanes. De fet, el paraguaià ja ha començat a treballar amb els fisioterapeutes. Els pròxims dies s’exercitarà de manera individualitzada i apujarà el ritme d’entrenaments a poc a poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)