Espanyol

Evoluciona favorablement

Sergio García. La recuperació del davanter, que ja trepitja gespa, va pel bon camí; Hermoso supera el mes de baixa que li van diagnosticar però també presenta una evolució positiva

Al costat dels fisioterapeutes, Sergio García ja ha treballat durant aquesta setmana damunt la gespa de la ciutat esportiva Dani Jarque en la recuperació de la lesió muscular de grau u a l’isquiotibial de la cama esquerra que es va fer en el partit contra el Leganés, el passat 4 de gener. Els metges van considerar que el temps de baixa del davanter del Bon Pastor seria d’entre dues i tres setmanes i, pel que sembla, va pel bon camí. Sergio ha participat en 17 partits aquest curs, en què ha marcat dos gols.

Pel que fa a Mario Hermoso, la seva evolució també és positiva, per bé que ja supera el temps de baixa estimat pels serveis mèdics de l’Espanyol quan li van diagnosticar un esquinç de grau dos al lligament lateral intern del turmell esquerre. El defensa, que va prendre mal en un entrenament el 7 de desembre, abans del derbi contra el Barça, suma cinc setmanes lluny dels terrenys de joc. El retorn d’Hermoso serà molt benvingut en la línia defensiva blanc-i-blava que, sense ell, ha encaixat deu gols en cinc partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)