Espanyol

Rosales: “ Estem en línia ascendent”

Espanyol. El lateral dret veneçolà va confirmar a Vila-real que mereix un lloc en l’onze de l’Espanyol

A Vila-real, Roberto Rosales va jugar el seu millor partit des que aquest estiu, cedit pel Màlaga, el va incorporar l’Espanyol. “Estic content d’haver vingut a aquest club, perquè m’ha permès continuar a primera divisió. Els primers mesos han estat durs, però sempre he treballat molt per guanyar-me la confiança de l’entrenador i dels companys”, explicava avui a la sala de premsa de la Dani Jarque. Després que durant el primer trimestre del curs les seves aparicions hagin estat intermitents, el lateral ha aconseguit fer-se amb la titularitat en el costat dret de la defensa blanc-i-blava en detriment del capità Javi López, que no va viatjar a Vila-real per decisió tècnica. En els quatre últims partits, de fet, ha sortit d’inici, oferint un rendiment cada cop més bo. “En general, hem reprès la bona línia del principi de temporada després de la victòria contra el Leganés. Personalment, tinc més confiança amb els companys i això es reflecteix”, comenta en aquest sentit.

Sobre la possibilitat que continuï vestint de blanc-i-blau el curs vinent, Rosales no vol mullar-se: “Queda molta lliga. Espero fer una bona feina i ja veurem què passarà el mes de juny. De moment, treballo fort.” L’Espanyol hauria de pagar tres milions d’euros al Màlaga per aconseguir el seu fitxatge. En tot cas, el veneçolà destaca el bon ambient que es viu en el vestidor espanyolista: “Hi ha una unió molt maca i, per això, m’ha resultat fàcil adaptar-me. Tots anem a l’una i s’ha vist reflectit en els mal moments, en què ens hem mantingut units.”

Els dos gols encaixats per l’Espanyol en els últims minuts a l’Estadi de la Ceràmica, a més d’embrutar un gran resultat, han encès el llum d’alarma per a Rubi i els seus jugadors. Rosales lamenta aquesta circumstància i el fet que les dues accions fatals arribessin en dues pilotes penjades a l’àrea: “És una pena que se’ns escapés el partit amb dos gols després de dues centrades laterals, perquè abans havíem defensat molt bé. Hem de millorar la defensa de les pilotes a l’àrea, hem d’estar concentrats els noranta minuts.” Sigui com sigui, el lateral mira endavant i només pensa en el duel a Anoeta, contra la Real Sociedad, de demà. “Estem enfocats en el partit de dilluns, hi arribem en línia ascendent”, sentencia

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)