Espanyol

J. Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Hem fet un partit molt digne a fora”

Joan Francesc Ferrer Rubi no podia amagar certa tristesa pel resultat final. Un partit de bogeria que va acabar amb la derrota de l’Espanyol després de remuntar un partit que perdia per 2-0 i que va acabar cedint per 3-2. És la setena derrota dels blanc-i-blaus en les últims vuit jornades de lliga. “El resultat, per la meva forma de veure, no és just”, va concretar el tècnic, i hi va afegir: “Hem fet un partit molt digne fora de casa però els 20 primer minuts ens han superat, però després l’equip m’ha agradat molt; una altra cosa és que ens falti una mica de contundència al davant” i seguia: “Hem disparat molt, però entre els tres pals només dos o tres. Intentem acabar jugades, però si no sumes això no compta.”

El maresmenc va destacar l’ambició dels seus homes, que van acabar penalitzats per tres badades defensives que li van costar tres gols. “No ens hem enfonsat amb el 2-0 en contra. Després de la remuntada s’ha vist un equip que ha volgut anar pel partit, sense deixar passar els minuts, i hem acorralat la Real, però en la jugada de Willian José no hem estat bé en defensa en un moment en què no es veia el gol de la Real”, va reblar el maresmenc, i va tornar a incidir en les jugades defensives i, concretament, a pilota aturada: “Ho hem passat malament en la marca i les jugades de córner. És una debilitat que tenim segons quins equips. Aquí l’alçada ens ha fet mal i això que ho hem treballat al llarg de la setmana.” Ara toca pensar en la copa, dijous contra el Vila-real a casa.

L’ESPANYOL

“M’ha agradat molt, una altra cosa és la falta de contundència al davant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)