Espanyol

David López: “Quant a joc aquest és un dels millors Espanyol i em dol el discurs derrotista”

Ressaca. Lamenta els errors individuals a Anoeta. Un fet que està ancorant l’equip però es mostra clar sobre el camí a seguir: “Tenim una creença absoluta en la forma en com juguem”

David López ha passat per roda de premsa. El futbolista ha analitzat la derrota d’ahir a Anoeta. Un duel marcat per una arrencada freda de partit i fortament penalitzada pels errors individuals que van costar dos gols en vuit minuts. Un fet que va recordar molt el partit del Girona. “Ha passat en dues ocasions, que és molt en les jornades que portem, i naturalment és una falta d’atenció i falta de concentració en els primers minuts. Això ens va penalitzar molt tant el dia del Girona com davant la Real Sociedad. Ja no només per un gol sinó que et trobes amb dos gols en contra en pocs minuts. Ja tens un partit que els tens coll amunt”, ha apuntat el central que incidia en les errades individuals més que en un problema de joc. “Crec que l’equip està jugant molt bé i estem fent les coses molt bé però això queda diluït per la quantitat de gols que estem encaixant, per manca de concentració i errors individuals. Estic convençut que en el moment en què reduïm els gols encaixats es veurà l’equip de principi de temporada. L’exemple és el partit d’ahir. No és fàcil donar-li la volta a un 2-0 i ficar-se en partit fins al final”. El santcugatenc no podia amagar la seva decepció pel penal comès i que va suposar el segon gol del conjunt basc. “Estic fotut pel penal. Pesa molt, és el 2-0 i em dol fer-lo. Jo sóc el que està més fotut i més que qualsevol aficionat. Estic disputant una pilota amb l’Héctor Moreno i perd de vista la pilota i m’impacti a la mà”.

D’altra banda, el futbolista s’ha defensat del dramatisme que s’està creant al voltant de l’equip per les set derrotes en vuit partits. “A mi em preocupa com estiguem dins del vestidor. Tenim una creença absoluta en la forma en què juguem i estem convençuts que amb concentració i corregint petits errors individuals es veurà un gran Espanyol. Hem vist fases de joc molt bones i ahir és un bon exemple. La meva sensació, a la segona part, és que anàvem a guanyar el partit. Quant a joc és un dels millors Espanyols que recordo i em dol el discurs derrotista. La sensació és que no estem aquí per casualitat i ens mereixem més”. David López també ha fet balanç de la primera volta. “Pel joc que hem mostrat en les primeres jornades havíem d’estar més a dalt perquè ens hem deixat punts pel camí. I ara que passem per un mal tram de resultats tenim personalitat i seguim jugant des del darrere i no ens hem enfonsat. Aquest és el camí”, ha incidit tot subratllant. “No em conformo amb els 24 punts. En voldria més perquè a la pretemporada ja s’olorava que faríem una cosa gran”.

Ara el proper compromís és el partit de copa davant el Vila-real al RCDE Stadium. L’Espanyol ha de defensar el 2-2 de l’anada. “Hem d’anar a guanyar el partit i a passar ronda. Això ens ajudaria pel partit d’Eibar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)