Espanyol

Concentrats en la copa

La prèvia. L’Espanyol mirarà de no repetir, contra el Vila-real, els errors de concentració per aconseguir un lloc en els quarts de final amb una alineació que, segons Rubi, “no decebrà”

L’Espanyol disposa d’una molt bona oportunitat d’accedir als quarts de final de la copa, si aprofita l’empat (2-2) aconseguit la setmana passada contra el Vila-real, un rival que no pensa en res més que en superar l’agònica situació que viu a la lliga. De fet, és d’esperar que l’equip de la Plana presenti una alineació carregada de suplents. En tot cas, el seu entrenador, Luis García Plaza, ahir no va voler donar la més mínima pista de quina serà la seva convocatòria, més enllà d’anunciar que s’emportarà algun jugador de filial. “Els que juguin han de donar el cent per cent i si ens eliminen, que ens eliminin”, deia el tècnic madrileny després de l’entrenament d’ahir.

Ni l’Espanyol ni el Vila-real no donaran a conèixer els jugadors convocats fins a aquest matí. En el cas de la llista dels blanc-i-blaus, tot i que és molt possible que també inclogui algun futbolista del filial, no s’espera que tingui absències destacades. “És un partit prou important per fer una barreja de jugadors que ens permeti afrontar-lo amb garanties. L’onze que surti no decebrà”, assegurava Rubi després de la sessió d’entrenament d’ahir al matí. L’entrenador maresmenc no amagava la seva decepció per la falta de concentració que va demostrar el seu equip en el partit que va perdre dilluns, a Anoeta, contra la Real Sociedad. “Em dol que no estiguem concentrats al principi del partit. N’hem parlat amb els jugadors, ha estat dur. Ho estem mirant de solucionar”, va revelar. Del Vila-real va dir que és “un equip agressiu, que competeix fort” i que espera que torni a provar el joc per les bandes que tan bon resultat li va donar en l’anada. “Ens equivocarem si pensem que vindran a llençar l’eliminatòria”, va comentar també.

Avui es veurà un Espanyol valent i agosarat, segons va anunciar ahir el seu entrenador: “Se’ns poden criticar moltes coses, però no que no intentem ser protagonistes.” Rubi no vol especular amb el marcador, per favorable que li sigui. El seu objectiu és, com sempre, anar a buscar la victòria. De vegades, els empats en camp contrari són traïdors a l’hora d’afrontar una eliminatòria. Això sí, l’entrenador blanc-i-blau té molt clar que “el rival sap que ha de marcar algun gol o està eliminat”. I, per si de cas, no s’oblida de demanar el suport de l’RCDE Stadium. “L’escalf de l’afició mai no sobra, el volem sempre. En un partit de copa, tenir-los al costat ens ho posarà més fàcil si ens fa falta aquell impuls final”.

LA PRÈVIA

El Vila-real competeix fort, és un equip agressiu. En l’anada els va funcionar jugar per les bandes. M’espero un joc similar
Nom
càrrec
Els jugadors que surtin han de donar el cent per cent i si ens eliminen, que ens eliminin
Luis Garcia
ENTRENADOR DEL VILA-REAL
L’objectiu és anar a buscar el partit, com sempre. Ells saben que estan obligats a marcar
Joan F. Ferrer, ‘Rubi’
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)