Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Càrrec

“Tenim el peatge de les lesions”

El tècnic estava content de passar a quarts. “Sempre és necessari passar. L’equip està en una bona línia de joc, però el que importava era passar. Estic content perquè hem vist els nanos, però tenim el peatge de les lesions”, lamentava el preparador, que aquesta tarda sabrà amb exactitud quin és l’abast de les lesions de Pedrosa i David López, que tenen dos trencaments musculars. Uns danys col·laterals que el tècnic considerava “normal” per la quantitat de partits. “Quan hi ha jugadors que disputen tres partits en una setmana sabem el que pot passar.” Tot i això, el tècnic veu el seu equip amb la moral alta. “Anímicament no estem malament. Hem trencat la mala ratxa de sis partits. Estem bé i tranquils, i amb ganes de sumar punts a la lliga, i aquí el que importava era passar.” Quant als rivals de copa del sorteig d’avui, té clar qui no vol. “N’hi ha dos, el Barça i el Madrid, que si pot ser no els vull. La resta, hi ha més igualtat. Pots guanyar a qualsevol i ja es veu en la lliga que tot està molt igualat”, i hi afegia: “Per a l’afició? Potser un duel amb el Girona. Seria un derbi i seriaa aquí a prop el desplaçament.”

Luis García Plaza.

El tècnic del Vila-real va ser molt clar en l’anàlisi del partit i va lamentar els errors dels seus homes a les àrees. “Hem regalat un penal i el rival no és burro. Hem competit però hem tornat a fer regals. El resultat és exagerat i sembla que l’Espanyol hagi guanyat amb facilitat. L’eliminatòria ha estat molt més igualada del que diu el resultat”, deia el preparador groguet, que hi afegia: “En tota la segona part l’Espanyol només ha arribat en el tram final. Un nou error i ens costa un gol.” Ara el Vila-real ha de centrar-se en la lliga, on està en lloc de descens. “Cal aixecar-se i preparar la lliga. Si aconseguim un triomf l’equip s’enlairarà. Juguem una final contra l’Athletic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)