Espanyol

La defensa s’aguanta per un fil amb la lesió de David

Baixes. Pedrosa i el central han acabat el partit amb trencaments musculars. Aquesta tarda els faran proves mèdiques per saber-ne l’abast

Mala peça al teler. L’Espanyol ha passat als quarts de final, però el partit ha deixat diversos tocats pel camí. Un peatge que costarà de pair i que pot afectar directament la lliga. El duel d’ahir contra el Vila-real va acabar amb les baixes d’Adrià Pedrosa i David López. Tot dos van abandonar el terreny de joc de manera prematura i aquesta tarda se sabrà amb exactitud quin és l’abast de les lesions de tots dos. El primer diagnòstic és un trencament muscular. Ara l’eix central s’aguanta per un fil. Óscar Duarte té una pubàlgia i Hermoso encara no se sap si podrà arribar a jugar contra l’Eibar. “David tenia una mica més de risc però és normal quan jugues tres partits en una setmana. Veurem si pot arribar per dilluns Hermoso”, relatava el tècnic, que haurà de fer un autèntic puzle per a la lliga.

Borja Iglesias

El gallec es va convertir en un futbolista clau en el partit d’ahir. “Borja és millor jugador ara de quan va arribar. La continuïtat que li està donant el joc és molt més eficient de la que tenia a principi de temporada. No tot són gols. Ja signo aquest nivell de rendiment al llarg de la temporada”, deia ahir Rubi sobre el seu jugador, que ahir celebrava el seu aniversari. “Estic content de disfrutar d’un partit tan fantàstic en el dia del meu aniversari i haver viscut un dia increïble. Ara hem de pensar en l’Eibar El resultat ens dona força per a la lliga. El pròxim rival? És igual, volem continuar disfrutant de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)