Espanyol

David López, entre dues i tres setmanes de baixa

Lesionats. Té una lesió fibril·lar de grau un a l’isquiotibial esquerre. Pedrosa té un edema un edema al terç proximal de l’isquiotibial dret, està entre set i deu dies fora dels terrenys de jocs

David López i Adrià Pedrosa no van poder completar el partit de tornada de la Copa davant el Vila-real. Tots dos van haver de ser substituïts per lesions musculars. Avui han estat sotmesos a noves proves que ha determinat que el central pateix una lesió fibril·lar de grau un a la UMT (unió miotendinosa) de l’isquiotibial esquerre. El període de baixa serà d’entre dues a tres setmanes. Així doncs, els santcugatenc es perdrà el partits de lliga davant l’Eibar i El madrid i l’eliminatòria de copa davant el Betis. Caldrà veure si arriba a temps per jugar el partit de lliga davant el Vila-real, del proper 3 de febrer, a l’Estadi de la Ceràmica. Un baixa important per Rubi que també té als centrals Mario Hermoso i Óscar Duarte també de baixa. El central madrileny ho té més a prop per tornar ja que està en la recta final de la seva recuperació per una lesió en el turmell. Duarte arrossega una pubàlgia i el seu retorn és incert. Ara mateix només hi ha un central disponible del primer equip amb plenes garanties: Naldo. L’únic que té assegurat el seu concurs pel partit de dilluns davant l’Eibar a Ipurua.

D’altra banda, Adrià Pedrosa ha tingut més sort en la seva lesió. El lateral del planter se li ha apreciat un edema al terç proximal de l’isquiotibial dret, de manera que el seu període de baixa es redueix de set a deu dies. És baixa pel partit de dilluns davant l’Eibar i l’anada del quarts de copa davant el Betis.

Tots dos jugadors ja han començat el treball de fisioteràpia amb els serveis mèdics del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)