Espanyol

Hermoso, amb el grup

El central. Ha fet la sessió matinal amb la resta dels seus companys després de cinc setmanes de baixa per un esquinç al turmell esquerre. Té opcions d’entrar en la convocatòria per a Eibar

Mario Hermoso ha fet la sessió matinal amb la resta dels seus companys a un bon ritme. Una bona notícia per a Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ que haurà de calibrar junt amb els metges si pot entrar en la llista de convocats pel partit de dilluns davant l’Eibar. El central es va lesionar el passat 7 de desembre en el lligament lateral extern del turmell esquerre. Una lesió important que li ha fet perdre’s set partits, cinc de lliga i dos de copa. Ara el seu concurs es fa encara més vital després de les lesions de David López i Óscar Duarte que han deixat penjant d’un fil a l’eix central. Rubi només té disponible a Naldo per jugar a Ipurua i necessita recuperar efectius a la rereguarda. El madrileny podria entrar en la convocatòria depenen de les sensacions de demà i l’opinió dels metges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)