Espanyol

Naufragi de l’Espanyol a Eibar (3-0)

Espanyol. L’equip de Rubi es veu superat en tot moment pel de Mendilíbar i torna a perdre fora de casa

L’Espanyol ha caigut amb claredat a Eibar (3-0) després d’un partit per oblidar i ja es troba a només quatre punts de la zona de descens. Sergi Enrich, De Blasi i Charles han marcat per al conjunt basc i han signat una merescuda victòria.

Sense Borja Iglesias en l’equip titular, l’equip blanc-i-blau ha jugat a esperar l’Eibar i a llençar pilotes a Baptistao que, sol en punta, ha mirat de trobar l’esquena de la defensa. La realitat, però, és que l’Eibar ha assetjat la porteria de Diego fins que, en el minut 24, ha aconseguit el gol. Sergi Enrich, que havia tingut dues clares oportunitats, ha estat l’autor amb una rematada rasa després que Jordán baixés una centrada de Cucurella.

L’equip de Mendilíbar ha abaixat el ritme fins al final de la primera part i l’Espanyol no ha sabut respondre. En l’inici del segon temps els blanc-i-blaus han fet un pas endavant. Semblava que el panorama canviava, però una badada defensiva en el minut 52 ha permès De Blasi signar el 2-0. La lesió de Naldo en el minut 60 ha acabat d’ensorrar els catalans fins al punt que han completat, segurament, la pitjor actuació de la temporada.

Rubi s’ha vist forçat a posar Hermoso i ha hagut de recórrer a Borja en un moment en què el partit havia caigut clarament del bàndol armero. En tot cas, poca cosa han aportat. De fet, l’Eibar ha arrodonit el seu triomf amb un gol en els últims minuts signat per Charles després del refús d’un córner.