Espanyol

Rubi: “Veig el vestidor molt, molt bé”

La prèvia. L’entrenador de l’Espanyol relativitza el mal moment del seu equip i evita donar un missatge pessimista abans del partit de copa contra el Betis de demà

Aquest vespre, després de l’entrenament de l’Espanyol, Rubi ha comparegut en roda de premsa i ha analitzat l’actualitat del seu equip, que passa pel partit de copa de demà, a l’RCDE Stadium contra el Betis i per la confirmació de la lesió de Naldo, que estarà entre sis i vuit setmanes de baixa. El central brasiler pateix una lesió muscular de grau dos en el bíceps femoral de la cama dreta.

Aquestes són les respostes de l’entrenador blanc-i-blau:

Naldo lesionat. Cal fitxar un central?: “No vull parlar de prioritats en els fitxatges d’hivern. La direcció esportiva treballa en una incorporació. Per altra banda, Naldo és molt professional i això em fa ser optimista. Es poden reduir els terminis previstos. A més, David López i Duarte no estaran sense poder jugar més setmanes de les previstes.”

El precedent en la lliga amb el Betis: “El que pugui passar al camp serà diferent que en el partit de lliga, però sí que es poden prendre referències de situacions que es van donar aquell dia. En l’aspecte tàctic, es poden treure conclusions.”

Les solucions que va trobar en la mala ratxa a Osca: “La situació aquí és diferent. El problema que hi ha és que cada cop que perdem un partit ens pesen les sis derrotes seguides de l’any passat, que jo ja he oblidat. Hem entrat en una dinàmica que podria ser millor, però no és tan negativa com sembla.”

El Betis: “Tenen capacitat per tenir possessions de pilota llargues i per treure’ns la pilota. A mi m’agradaria que no ens prenguessin la pilota com en el partit de lliga, per això la pressió serà important. Si aconseguim que ens duri la pilota, tindrem més possibilitats.”

La copa, revitalitzant: “El vestidor té moltíssimes ganes de jugar la copa contra el Betis i contra el Madrid, diumenge. Els veig molt, molt bé. Entenc que es faci autocrítica quan surt un mal partit, però hem de girar full i pensar en el següent.”

Primer lloat i ara criticat: “No em sorprèn, perquè conec el món del futbol. Potser d’aquí a un mes i mig es tornarà a dir que sóc un gran entrenador. Per això no vull floretes quan les coses em van bé.”

L’eliminatòria contra el Betis: “A casa és més important no encaixar i a fora és més important marcar. Però si guanyem el partit encaixant també serà un bon resultat. Crec que serà una eliminatòria bastant igualada.”

Com es troba, personalment? Se la juga?: “Estic perfecte, no me la jugo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)