Espanyol

L’Espanyol es complica la copa en empatar (1-1) contra el Betis

La copa. Borja Iglesias ha avançat els blanc-i-blaus en la primera part i Sanabria ha empatat a deu minuts del final

Empat a un entre l’Espanyol i el Betis en l’anada dels quarts de final de la copa, aquest vespre, a Cornellà - El Prat. Borja Iglesias ha avançat l’equip de Rubi a la primera part i Tommy Sanabria ha signat l’empat quan només faltaven deu minuts per al xiulet final. Mal resultat per al conjunt català, que jugarà el partit de tornada dimecres que ve, a Sevilla.

En els primers 45 minuts, els poc més de 13.000 aficionats que han desafiat el fred a l’RCDE Stadium han pogut veure com l’Espanyol aconseguia que el Betis no fos protagonista del partit. L’equip blanc-i-blau, de fet, ha gaudit de bones oportunitats fins que, prop de la mitja hora de joc, Borja Iglesias ha encetat el marcador. El Panda ha recollit una rematada defectuosa de Piatti, després d’una bona jugada de Darder, per enviar la pilota a la xarxa.

En la defensa, el retorn d’Hermoso s’ha notat molt. I en la fase ofensiva, al marge de la presència intimidatòria de Borja Iglesias, cal destacar el partit de Leo Baptistao, molt actiu, i de Sergi Darder, sempre encertat en la passada.

El Betis ha fet un pas endavant després del descans i la resposta de l’Espanyol ha estat recular. Roberto ha estat protagonista, amb dues aturades de mèrit, abans que els andalusos aconseguissin empatar. Abans del xiulet final, Borja ha pogut fer el segon gol per al seu equip, però el porter ho ha evitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)