Espanyol

Leo Baptistao: “No crec que el partit contra el Madrid sigui l’últim que jugaré a l’Espanyol”

Espanyol. El brasiler assegura que no sap res de les ofertes que, segons alguns mitjans, té per marxar en el mercat d’hivern

Leo Baptistao ha comparegut en roda de premsa aquest migdia, després de l’entrenament a la ciutat esportiva Dani Jarque. El davanter brasiler ha analitzat l’actualitat del seu equip i ha assegurat que no sap res sobre la possibilitat que marxi de l’Espanyol en el mercat d’hivern que acaba el pròxim dia 31.

Possibilitats a la copa amb l’1-1: “Sempre creurem que podem passar, perquè volem fer-ho. Ahir vam jugar un partit bonic, molt seriós. Però ara hem de pensar en la lliga, en el Real Madrid, contra qui podem aconseguir un bon resultat perquè juguem a casa.”

Està content a l’Espanyol?: “Si, ho estic, com ja he dit un parell de vegades. Em porto molt bé amb el vestidor i el cos tècnic. No sé res del que s’ha publicat.”

El de diumenge pot ser el seu últim partit a l’Espanyol?: “No, no crec. Sé el que ha sortit a la premsa. Fins i tot la meva xicota m’ha preguntat si era veritat.”

El seu agent vindrà el pròxim dilluns?: “Ja ha vingut, però per temes personals.”

Surten reforçats després del partit d’ahir?: “Vam fer el nostre futbol, va ser un partit mot seriós tàcticament. Va ser molt bonic. Aquesta temporada hem fet partit molt complets, però no ens han acompanyat els resultats. Però el vestidor està convençut que vindran millors resultats. Tenim màxima confiança.”

Si li arriba una bona oferta abans de final de mes, l’estudiaria?: “No m’ho he plantejat i no crec que aparegui res.”

Està preocupat perquè no marca gols?: “Vaig tenir aquell moment de frustració a la banqueta, en un moment en què estàvem guanyant. Però jo estava frustrat per no haver pogut marcar. Però estic tranquil, els companys em donen suport i em transmeten que és una qüestió de ratxes. Jo estic content amb ells i ells amb mi. Si no aporto gols, aporto treball.”

Contra el Madrid seria un bon moment per trencar la dinàmica: “Sempre és un bon moment. Si és contra el Real Madrid, millor.”

Cansament de l’equip a partir del minut 60: “No crec que tinguem un problema de preparació física. Hem fet una pretemporada molt forta i, a més, hem fet rotacions. No crec que aquest sigui el problema”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)