Espanyol

Wu Lei, el somni de Chen

Mercat. El davanter del Shanghai SIPG, pitxitxi històric de la lliga xinesa, seria un dels escollits per reforçar l’Espanyol en aquest mercat

Chen Yansheng perseguia, des de la seva arribada a la presidència, tenir un futbolista xinès en el primer equip. Fins ara, totes les temptatives han estat avortades pels tècnics argumentant que el nivell de la lliga asiàtica era massa baix. En aquest informe intern només hi havia un petit epígraf en què es referien a un selecte grup de jugadors que sí que podien encaixar. El problema era el sou i com fer viable l’operació. Chen Yansheng es va aferrar a aquesta possibilitat i ha estat madurant durant tot aquest temps el seu somni. La Vanguardia apuntava a un possible reforç important provinent del mercat xinès, però el rotatiu Global Times li posava nom: Wu Lei, de 27 anys. És el jugador més important de la lliga local i tot un fenomen mediàtic en el gegant asiàtic. Milita en la Shanghai SIPG i suma 120 gols en lliga, en què és el pitxitxi històric, i 15 més amb la selecció. Les últimes actuacions de Wu Lei han estat en la copa d’Àsia, en què la Xina va caure eliminada en quarts per l’Iran, aquest dijous.

La intenció és presentar-lo la setmana vinent en un esdeveniment mediàtic. La seva arribada té un gran component publicitari per captar l’atenció del mercat xinès. Caldrà veure com es produeix un aterratge tan exòtic i que a molts els ha recordat el fitxatge frustrat de Nakamura. Des del club diuen que no tenen res a veure l’un amb l’altre. Wu Lei arriba amb 27 anys i Nakamura estava en la fase crepuscular de la carrera. En tot cas, els tècnics volien un futbolista de rendiment immediat i Wu Lei haurà d’adaptar-se a una nova lliga i una nova llengua i costums. El club, al marge de tancar la contractació del punta, també busca un mig defensiu abans del dijous, data en què es tanca el mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)