Espanyol

Fa quatre anys, a Sevilla...

El precedent. El 29 de gener de 2015 l’Espanyol va classificar-se per a la semifinal de copa al Sánchez Pizjuán, en perdre només per 1-0 contra el Sevilla i fer valer el 3-1 del partit d’anada

Ahir va fer just quatre anys de la darrera vegada que l’Espanyol va aconseguir una classificació per a la semifinal de la copa. Ho va fer, precisament, a la mateixa ciutat on jugarà aquest vespre, Sevilla, tot i que el rival era el Sevilla CF i no el Real Betis. L’equip que aleshores entrenava Sergio González havia guanyat per 3-1 en l’anada i defensava, per tant, un resultat molt millor que l’empat a un que els jugadors de Rubi van signar contra el conjunt verd-i-blanc a l’RCDE Stadium. El cas és que l’1-0 que reflectia el marcador al final del partit, després d’un gol de Diogo en el minut 88, que avui no valdria, va ficar els blanc-i-blaus a la semifinal. Aquell dia van jugar Pau López, Arbilla, Álvaro, Héctor Moreno, Rubén Duarte, Víctor Álvarez, Lucas Vázquez, Cañas, Víctor Sánchez, Sergio García i Caicedo. També van sortir Abraham, Colotto i Stuani. En la semifinal, l’Athletic Club va ser el rival i, tot l’1-1 del partit d’anada, a San Mamés, l’Espanyol va quedar eliminat en perdre, a casa, per 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)