Espanyol

Rubi: “Vull el Girona a les semifinals de copa”

La prèvia. El tècnic diu que “em nego a prescindir de la copa” tot i el desgast físic que està comportant i valida el fitxatge de Wu Lei “No es va parar el seu fitxatge per la lesió perquè és un futbolista molt profitós”

El tècnic de l’Espanyol, Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El preparador blanc-i-blau ha valorat l’eliminatòria de tornada de quarts de final de la copa davant el Betis que es jugarà demà i el fitxatge de Wu Lei, el nou fitxatge mediàtic, que arriba per reforçar la línia ofensiva de l’equip.

Partit davant del Betis.

“És la muntanya russa que ens hem ficat en aquest mes de gener. Bon resultat i mal resultat. La paraula és il·lusió per passar a les semifinals de la copa que seria prou important per nosaltres. Crec molt en l’equip. No regalarem una eliminatòria. Nosaltres estem conscienciats que és una oportunitat històrica que no s’ha donat des de les semifinals de copa amb el Sergio (González) tot i que estem rebent cops en la lliga els futbolistes estan molt il·lusionats. Volem passar i ja solucionarem els danys col·laterals a la lliga”.

Wu Lei.

“El jugador ja està aquí i és cert que, quan es va iniciar el procés de compra, es va lesionar. No es va parar la incorporació perquè és un jugador molt interessant perquè és molt profitós i té gol amb molta facilitat. Ja veurem que passa amb la seva lesió perquè no és una lesió de molta gravetat. Posició? No tinc decidit la seva posició però pot jugar en qualsevol posició ofensiva”.

Mesures per millorar.

”La tecla ja la tinc però tinc la necessitat de recuperar jugadors. El problema és que no disposo de tots els jugadors per salvar la situació. La idea la tinc clara al cap. Demà jugarem el vuitè partit en tres setmanes i mitja i això passa una factura física i porta impediments. Tinc clar el que ha de corregir l’equip en l’àmbit defensiu2.

Em nego a prescindir de la copa després de tot l’esforç que li hem posat a la copa. Espero jugar les semifinals i amb la setmana neta farem punts suficients i escalarem posicions. Em nego a regalar la copa tot i que reconec que arribem amb efectius just de forces.

Com atacar el partit?

Buscar la millora del nostre equip en solidesa defensiva i després sàpiguen que estem dins de l’eliminatòria fent un gol. Tenim molt de temps per posar nerviós al nostre rival. No sé sortir a especular.

La situació a la lliga.

“No em condiciona en res”

Final al Villamarín.

El Betis saben que la final és jugar allà i això els hi pot donar un impuls que hem d’aturar.

Mercat.

“Les últimes hores de mercat poden ser frenètiques. Sabeu el que penso i, si marxa gent, el recanvi ha de ser de nivell. No està descartada una nova incorporació més. No portarem un jugador de farcit sinó que ens aporti i també és la visió del club”.

Chen i reunió.

“Ens hem reunit bastant amb ell i en l’esportiu m’ha dit que estigui tranquil i entén el que pugui passar. Està content per haver portat al Wu Lei, era una fitxatge complicat”.

Tema físic.

“Un ha de fer una alineació pensant en quin equip pot acabar el partit. Hem anat amb tot. Els veig passant malament per l’aspecte físic no el mental”.

Leo Baptistao.

Sortir? Els últims detalls que tinc no és així.

Rival en semifinals?

“Em faria il·lusió jugar les semifinals davant el Girona. Està a prop i és un viatge menys.

Nivell equip.

Hi ha jugadors que no estan al nivell de l’any passat i hem comptat amb tots.

Pedrosa, la gran novetat de la convocatòria

Rubi ha convocat a 20 jugadors, tots els disponibles, pel partit de quarts de final al Benito Villamarín. La gran novetat és la tornada d’Adrià Pedrosa. El lateral estava lesionat per un edema muscular a l’isquiotibial dret. El jove del planter agafa el lloc de Dídac Vilà que no ha entrat en la convocatòria per molèsties físiques. També hi figura Leo Baptistao. El brasiler, que està negociant una possible sortida al futbol xinès, tenia moltes possibilitats de caure de la convocatòria. Així doncs, la llista dels 20 convocats és la següent: Roberto i Diego López a la porteria; Rosales, Javi López, Mario Hermoso, Lluís, Pedrosa i Iago Indias com a defenses; Víctor Sánchez, Sergi Darder, Melendo, Álex López, Marc Roca i Granero de migcampistes i Borja Iglesias, Sergio García, Leo Baptistao, Piatti, Javi Puado i Campuzano en línia ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)