Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“És una llàstima, ho hem tingut a tocar”

Rubi va lamentar l’eliminació contra el Betis, marcada per un tram final amb una pròrroga infernal. “És una llàstima molt gran, perquè hem tingut molts moments de l’eliminatòria per passar durant la primera part i moments de la segona. Hem fet un partit molt seriós. Fins al minut 70 l’hem tingut a l’abast de la mà i hem tingut moments perquè acabés sent nostra.” El tècnic no podia negar que l’expulsió de Marc Roca, just abans de la pròrroga, havia estat un cop letal. “Ha estat un fet important i ens ha fet mal perquè era una eliminatòria molt igualada, i quan estaven ells de pujada ho han aprofitat. Volíem aguantar una mica més i no ho hem pogut fer”, va subratllar.

Ara el tècnic espera recuperar futbolistes per diumenge a Vila-real, tot i el desgast físic.“Els jugadors estan cansats, però espero que no hi hagi danys col·laterals”, va dir, i es va felicitar per poder disposar ja de Wu Lei. “És una bona notícia. Necessitem jugadors i ara haurem de pressionar perquè se solucioni el seu visat i pugui jugar.

Quique Setién

Per la seva banda, el tècnic del Betis, Quique Setién, té clar que passar a les semifinals no ha estat fàcil. “Vaig témer per l’eliminatòria. L’Espanyol ens ha plantejat moltes dificultats. És un equip molt ben treballat i ens ha complicat moltíssim la sortida de pilota. En la primera part hem tingut por i s’ha jugat amb molta tensió; no hem gestionat bé el partit i hem millorat en la segona. El gol ens ha reactivat i l’expulsió seva ens ha anat bé, perquè era un moment important del partit i les forces estaven molt limitades”, va admetre el preparador càntabre.

QUIQUE SETIÉN

“Vaig témer per l’eliminatòria. L’Espanyol ens ha plantejat moltes dificultats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)