Espanyol

Wu Lei ja té tots els papers

Mercat. Ja ha obtingut el visat i la transferència de la seva fitxa per part del Xangai SIPG. Amb la documentació en regla, estarà disponible per entrar en la llista de Rubi per a Vila-real

Wu Lei ja no té cap impediment per entrar en la llista de convocats per jugar el partit de lliga de diumenge a l’estadi de la Ceràmica. El futbolista ha rebut en les darreres hores dues bones notícies. La primera, que la seva lesió a l’espatlla esquerra no serà un contratemps greu i no haurà de passar per la sala d’operacions. La segona era un tema burocràtic. Ahir Joan Francesc Ferrer, Rubi, reclamava que s’accelerés la documentació del futbolista perquè pogués estar disponible per a Vila-real. I així ha estat. El club blanc-i-blau, en les darreres hores, ha aconseguit tota la documentació necessària per tenir en regla Wu Lei: el visat i la transferència internacional del futbolista procedent del Xangai SIPG. Així doncs, si Rubi ho creu convenient, podria jugar els seus primers minuts a Vila-real.

Impacte a la Xina

L’impacte del fitxatge de Wu Lei per l’Espanyol ha estat majúscul a la Xina. El davanter és una estrella al seu país i la seva arribada al club blanc-i-blau no ha passat desapercebuda al gegant asiàtic, amb una població de 1.300 milions. Quaranta-vuit hores després de l’anunci de l’acord, l’abast calculat a través de la repercussió dels mitjans de comunicació orientals ha estat superior als 350 milions de persones, només a la Xina continental, ha confirmat el club blanc-i-blau en un comunicat. La incorporació de Wu Lei també ha tingut ressò a les xarxes socials orientals del club. Weibo, Wechat, TikTok, Dongqiudi i Toutiao han registrat un increment de 373.000 seguidors des de l’arribada del punta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)