Espanyol

Facundo i Alfa Semedo, gol i múscul per anar més lluny

Mercat. L’Espanyol ha tancat una doble operació amb el Benfica. El davanter, un vell desig, i el mig defensiu arriben cedits per apuntalar l’equip en una segona volta de màxima exigència

Joan Francesc Ferrer Rubi no és un tècnic que alci la veu davant els micròfons, però en les últimes setmanes va deixar caure, amb certa recurrència, la necessitat de portar cares noves per reforçar l’equip. El maresmenc tenia clar que necessitava més contundència a la medul·lar i més gol en atac. A contrarellotge l’Espanyol ha solucionat aquestes deficiències en l’últim dia de mercat. La clau de tot l’entramat ha estat la maniobra de traspàs de Leo Baptistão al Wuhan Zall. Això va donar llum verd a fer una doble contractació amb el Benfica. El davanter Facundo Ferreyra i el migcampista Alfa Semedo es convertien anit en nous jugadors de l’Espanyol. Tots dos futbolistes arriben cedits procedents del club portuguès. Dos retocs per afrontar la segona volta de la lliga amb més garanties. Alfa Semedo ( Guinea Bissau, 1997) arriba per dotar de més múscul la medul·lar. Cedit fins a final de temporada, és un futbolista fort i consistent, fa 189 centímetres, i amb força projecció per la seva joventut, només té 21 anys. El Benfica confia molt en ell i per això no ha inclòs cap opció de compra en l’operació. És un futbolista pràctic i que no es complica amb la pilota als peus. Pragmàtic en els seus moviments, té el seu fort en l’anticipació defensiva. És un futbolista, per perfil, semblant al colombià Carlos La Roca Sánchez però amb més presència física. Enguany només ha jugat cinc partits de lliga amb el Benfica, tots de suplent, amb un total de 97 minuts. Té arribada a l’àrea i aquesta temporada ha marcat un golàs contra l’AEK d’Atenes.

Facundo Ferreyra.

El davanter argentí (Loma de Zamora, 1991) és un futbolista que ja estava a l’agenda de l’Espanyol l’estiu passat. Les seves grans prestacions en el Xakhtar Donetsk d’Ucraïna el van portar al Benfica, on era el futbolista que més cobrava de la plantilla però la seva poca participació l’havia convertit en un problema. L’Espanyol es farà càrrec d’una part de la seva fitxa i estarà cedit fins al juny del 2020. A més, es reserva una opció de compra inferior a deu milions. Una bona operació vistes les prestacions que pot donar aquest punta. El sud-americà aportarà més gol a una plantilla que ara depèn en excés de la punteria de Borja Iglesias. Tots dos futbolistes seran presentats demà a la tarda al RCDE Stadium en horari per confirmar.

A aquestes dues incorporacions s’hi suma el recent fitxatge del xinès Wu Lei, que ja podria debutar diumenge a Vila-real.

FACUNDO FERREYRA

Vella aspiració del club, arriba cedit fins al juny del 2020 amb una opció de compra

ALFA SEMEDO

Mig defensiu, arriba cedit fins a final de curs per donar més força a la medul·lar

Leo Baptistão, traspassat al Wuhan Zall

L’Espanyol i el Wuhan Zall van tancar el traspàs de Leo Baptistão al conjunt de la Superlliga xinesa on ha signat per tres temporades. El davanter brasiler, que va aconseguir contra el Betis el seu últim gol amb la samarreta blanc-i-blava, posa fi a la seva etapa al club periquito. Baptistão va arribar a l’Espanyol, procedent de l’Atlético de Madrid, l’estiu de 2016 a canvi de set milions d’euros. El davanter, en aquestes dues temporades i mitja, ha disputat 86 partits oficials i ha fet 18 gols. L’acord s’ha tancat al voltant dels sis milions d’euros. “Avui deixo aquest club després de gairebé tres temporades junts, però el meu sentiment sempre estarà amb vosaltres. Us seguiré de prop en la distància. Gràcies per tot el vostre afecte i respecte”, deia el punta en el seu comiat a les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)