Espanyol

Rubi: “Ens refarem, però no puc garantir que sigui a partit de demà”

Espanyol. El tècnic inclou David López, Facundo Ferreyra i Wu Lei en la convocatòria del partit de demà, a Vila-real, que, segons ell, no és una final

Joan Francesc Ferrer, Rubi, l’entrenador de l’Espanyol, ha parlat en roda de premsa aquest migdia, després de l’entrenament del seu equip a la Ciutat esportiva Dani Jarque, que ha tingut com a principal novetat la presència del davanter Facundo Ferreyra. L’argentí ha entrat en la convocatòria, juntament amb Wu Lei i David López.

Aquestes són les respostes del tècnic blanc i blau:

Convocatòria: “Semedo no ha entrat perquè ens ha faltat un paper per inscriure’l. Els altres dos fitxtages d’hivern han entrat perquè també aprofitarem el viatge per estar junts tots els disponibles. En el cas de Semedo, com que no es podia vestir, hem decidit que es quedes aquí.”

Comença una nova lliga?: “Si, ha estat un mes durisisim. Trenta dies, nou partits. Ha passat de tot. Ja s’ha acabat i ens podem centrar en la feina setmana a setmana. Hi ha una part positiva, perquè podem preparar millor els partis i recuperar jugadors. Comença una nova fase de la lliga que estic convençut que serà positiva. L’equip creu, vol sortir d’aquesta situació i és el moment de fer-ho.”

David López: “Ha estat una de les bones notícies del final de setmana. S’ha recuperat i té possibilitats d’estar en l’onze.”

Més que tres punts demà?: “Això és una carrera de fons. El partit contra el Vila-real arriba en una setmana de canvis i de molta despesa física, però estic convençut que estarem a l’altura. No és una final, però ens el prenem amb la màxima seriositat, com sempre.”

El partit més important fins ara?: “Cada partit és el més important. Em nego a dir que és una final. Si guanyem, serien tres punts que no solucionarien els problemes que té l’equip. Estic segur que ens refarem, però no puc garantir que sigui a partit de demà.”

Roberto: “Sempre ens plantegem, cada partit, l’onze. En totes les posicions. Estic d’acord en què ha fet molt bons partits a la copa.”

Granero: “Sempre que un entrenador no guanya un partit hi ha una excusa per fer canvis. Darrerament, a més, hem jugat cada tres dies. És un més del grup i ha de treballar, com els demés, per recuperar el seu nivell.”

Facundo i Wu Lei: “Facundo és un jugador fet i contrastat. Té bona definició davant la porta i va bé a l’espai. Ens pot ajudar a tenir més gol i no dependre de Borja. Wu Lei té molta mobilitat i s’adapta a les quatre posicions d’atac. A més, té gol. Tots dos estan molt motivats. Possibilitats de jugar? Si van convocats és perquè poden. Porten pocs entrenament, però es pot comptar amb ells.”

El risc de fer jugar els nous: “Això és futbol. Jugar un partit és jugar un partit. És cert que no coneixen la nostra idea de joc ni els companys. Aquesta tarda decidirem, buscant el millor onze.”

Com es treballa amb Wu Lei?: “Hi ha una persona assignada pel club, un traductor. Abans de cada entrenament li expliquem els exercicis. Li hem donat dures, perquè aprengui un seguit de paraules clau. Ell té molta predisposició per aprendre.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)