Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“L’equip ha tingut orgull fins al final”

Joan Francesc Ferrer, Rubi, va veure com el seu equip aconseguia un empat miraculós a la Ceràmica. “Em quedo amb tot el partit, però hem fet una primera part molt fluixa i una segona, abans del segon gol, on estàvem força bé. Al final es juguen 90 minuts i l’empat és just”, comentava el tècnic, que hi va afegir: “L’equip ha tingut l’orgull per veure que un partit no s’acaba fins al minut 90 i hem tingut a prop el tercer, el de la victòria.” Rubi també va deixar clar que la conversa a la mitja part va ser categòrica. “No estava d’acord amb el que havia vist a la primera part. Si juguem així és impossible que fem gols. Els ho he dit als futbolistes.” I ara ja mira cap endavant: “No és gens fàcil. Teníem al davant un equip que s’hi jugava molt i que té una plantilla d’Europa League. Ara hem de treballar i, per fi, aprofitar la setmana neta per guanyar el Rayo i començar a escalar posicions després de trenta dies de molt treball.” I parlava de l’aspecte camaleònic del seu equip. “Som un equip que ens costa tancar els partits però, a la vegada, ens refem per capgirar un resultat. Ara hi ha molta competència dins l’equip i això ens ajudarà per acabar en una bona posició al final de la temporada”, argumentava.

Precisament el tècnic s’ha mostrat content amb el debut de Wu Lei i Facundo Ferreyra i ara podria variar el seu sistema en els propers partits. “Ho valorarem tot i ara tenim molts més mitjans.” I també es referia a Wul Lei i al que vol d’ell: “Porta només dos dies treballant i ara vull veure el seu potencial i què ens pot aportar al camp. Hem de fer que conegui els companys i quines són les nostres intencions en el camp i els futbolistes.”

WU LEI

“Porta només dos dies i vull veure el seu potencial i què pot aportar a l’equip”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)