Espanyol

Wu Lei debuta en un partit amb final feliç

Vestidors. El davanter xinès, junt amb Ferreyra, van estrenar ahir la blanc-i-blava. “Estic molt content i agraït per la confiança del tècnic”

El golàs de Roberto Rosales quedarà en moltes videoteques, però un altre instant per al record va ser l’estrena de Wu Lei amb la samarreta de l’Espanyol. “Estic molt content i vull donar les gràcies al tècnic per haver apostat per mi”, deia ahir el futbolista, que destil·lava energia positiva. “En el moment que vaig sortir el marcador era 1-2 i podíem haver fet més en els últims minuts”, reconeixia el xinès, que va viure un final feliç arran de gespa amb l’empat de l’Espanyol. Un Wu Lei que assegura que es troba molt millor dels seus problemes a l’espatlla esquerra: “Els metges m’han ajudat des del primer dia i estic millor cada dia que passa.” Rubi també es felicitava per l’estrena del xinès: “Quan fas un canvi és buscant coses que ens puguin ajudar. Fa poc que estem treballant amb ell, però ha sortit amb moltes ganes i ens ha ajudat en el tram final.”

Per la seva banda, Diego López es va mostrar alleujat per l’empat final i espera que tingui continuïtat de cara al futur: “Han de canviar moltes coses a partir d’aquest partit. És el moment de fer un pas endavant i guanyar el Rayo per afrontar el que queda de temporada amb més il·lusió per la nostra gent. Hi ha plantilla per canviar això i fer un pas endavant.”

Per la seva banda, Álvaro González va lamentar l’empat: “És una llàstima. Ara el més important és no abaixar els braços i mantenir el cap fred.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)