Espanyol

El puzle dels nous fitxatges

Tàctica. Rubi podria variar el tradicional dibuix tàctic per apostar per un esquema on encabir les noves incorporacions i, de retruc, millorar la solidesa defensiva d’un equip que ha encaixat 28 gols en els últims 11 partits de campionat

L’Espanyol ha incorporat en aquest mercat d’hivern tres futbolistes: Facundo Ferreyra, Wu Lei i Alfa Semedo. Els dos primers van disputar els seus primers minuts a Vila-real, on van deixat detalls del que poden aportar a l’equip. Ara Rubi haurà de treballar en les pròximes sessions com fer encabir tots aquests futbolistes. La figura de Facundo és la que més condiciona el tècnic. L’argentí és un davanter d’àrea i això impossibilita deixar-lo a la banda, i la cohabitació amb Borja Iglesias, un altre davanter de referència tot i que amb més mobilitat, podria obligar el tècnic a apostar per un 4-4-2 en lloc del seu tradicional 4-3-3. El nou esquema permetria jugar amb dos puntes i fortificar una mica més la medul·lar amb la presència d’Alfa Semedo en un teòric doble pivot aprofitant la seva presència física al costat de Marc Roca. Aquest esquema també permetria fer jugar per una de les bandes Wu Lei, però possiblement Rubi l’utilitzarà com a revulsiu en la segona part esperant que millori la seva adaptació a l’equip.

Més enllà d’això, un dels problemes de Rubi és tallar l’hemorràgia defensiva d’un equip que ha encaixat 28 gols en les últimes 11 jornades de campionat. Un contrast absolut amb la imatge defensiva mostrada en les 11 primeres jornades de lliga en què els blanc-i-blaus només van encaixar vuit gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)