Espanyol

Wu Lei ja és un fenomen

Impacte asiàtic. A la Xina, més de 40 milions de persones van seguir el debut del davanter amb l’Espanyol, diumenge passat

El debut del davanter xinès Wu Lei a LaLiga, amb la samarreta de l’Espanyol, que va tenir lloc diumenge passat al camp del Vila-real, va ser seguit per més de 40 milions de persones al seu país d’origen. L’enorme expectació que desperta el futbolista blanc-i-blau a la Xina es va posar de manifest en el seguiment que van tenir, en les diferents plataformes en línia de televisió, els 12 minuts que va disputar a l’Estadi de la Ceràmica.

Per altra banda, el RCD Espanyol calcula que el fitxatge de Wu Lei ha tingut una repercussió de 350 milions de persones a la Xina, com ho demostra el notable creixement de les xarxes socials del club blanc-i-blau. I és que, des de l’anunci del fitxatge, l’Espanyol ha crescut a Instagram, Twitter i Facebook en més de 20.500 seguidors, mentre que a la Xina l’increment ja supera els 520.000 followers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)