Espanyol

Lluís esvaeix dubtes

Titular de nou. El manresà, que ha ofert un nivell notable en els quatre partits que ha hagut de jugar com a conseqüència de les baixes, és un dels dos centrals disponibles per a demà

L’Espanyol torna a disposar de pocs efectius a l’eix de la defensa abans d’un altre partit important com el que disputarà demà, a l’RCDE Stadium, contra el Rayo Vallecano. Si Óscar Duarte i Naldo encara no s’han recuperat de les lesions que tenen al pubis i al bíceps femoral de la cama dreta, respectivament, Mario Hermoso haurà de complir sanció després de veure la cinquena targeta groga contra el Vila-real, diumenge passat. El cas és que de la primera plantilla blanc-i-blava queda disponible només un central, David López, que, si no hi ha cap sorpresa, jugarà acompanyat del jove Lluís López contra el Rayo.

No serà la primera vegada que el del planter surt al rescat del primer equip. Fa dues setmanes, amb molt poca experiència, després d’haver jugat només mitja hora en la primera eliminatòria de copa, a Cadis, al mes de novembre, i els últims 12 minuts de la tornada dels vuitens, contra el Vila-real, Lluís López va haver d’assumir la responsabilitat de la titularitat en quatre partits seguits. En el primer va suportar un bon xàfec, a Eibar, on l’Espanyol va ser escombrat en una nit per oblidar (3-0) i va sumar una derrota més en la lliga. Ell, però, va ser dels pocs que es van salvar del naufragi. Tres dies després, contra el Betis, en l’anada dels quarts de final de la copa, a casa (1-1), va oferir una actuació molt completa i sense errades durant els 90 minuts. En el següent partit va passar una prova de màxim nivell, també a l’RCDE Stadium, contra el Real Madrid, i, com els seus companys, es va veure superat per la contundència dels blancs (2-4). Finalment, en la tornada contra el Betis, al Benito Villamarín, va jugar 120 minuts gairebé heroics, malgrat l’eliminació.

Sempre concentrat, ràpid, ben situat i atent quan ha de sortir al tall, Lluís López ha aprofitat aquests quatre partits per guanyar confiança i, sobretot, per guanyar-se la confiança de tothom. Començant pel vestidor del primer equip. “Hem de donar les gràcies al bon nivell que està donant”, deia Rubi la setmana passada, en respondre sobre ell, a la sala de premsa. Un esglaó més en la carrera blanc-i-blava de Lluís López, que, si tot va com està previst, la temporada que ve viurà un episodi memorable quan signi el seu primer contracte amb el primer equip. Aquesta és, si més no, la idea de la direcció esportiva de l’Espanyol. El present, però, passa pel decisiu partit de demà contra el Rayo Vallecano.

CENTRAL DEL FUTUR

La idea del club és que Lluís tingui fitxa del primer equip la temporada que ve

Confiança plena per part de David López

Un dels pesos pesants del vestidor blanc-i-blau, David López, no va dubtar a manifestar ahir la seva confiança en Lluís. “L’he vist molt bé en aquests partits que ha hagut de jugar. Ha competit força bé, i això que li ha tocat aparèixer en un moment complicat, contra rivals molt difícils i seguits. L’he vist tranquil, sense el nerviosisme propi dels joves que pugen del segon equip. Té molt potencial i mostra moltes ganes d’aprendre. M’agrada, confio molt en ell”, va dir. Lluís i David López són els dos únics centrals purs que estan a disposició de Rubi per a l’important partit de demà contra el Rayo Vallecano a l’RCDE Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)