Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Els triomfs èpics ho magnifiquen tot”

Rubi estava alleujat, però el seu discurs es va mantenir intacte. “Semblava una final, però això és molt llarg. Hem de disfrutar de la victòria. La posició que tenim en la taula està més relacionada amb tot el que hem fet aquesta temporada”, deia el tècnic, i hi afegia: “No sé si marca un canvi de trajectòria, però ens hem merescut guanyar i l’afició ha vist un gran partit de futbol.” El tècnic també va parlar dels problemes que s’ha trobat pel camí: “Acabar guanyant tot i haver-nos anul·lat el 2-1 demostra la fortalesa mental dels nostres futbolistes. Els triomfs èpics ho magnifiquen tot, i més si són en l’últim minut. Però si no haguéssim passat de l’empat, també estaria defensant aquí que hem fet un gran partit. Hem signat una gran segona part, en què hem monopolitzat el joc i no hem donat possibilitats al rival.”

El tècnic també va destacar com a aspectes positius la “tranquil·litat” i la “paciència” dels seus homes, amb l’afegit de “l’estat anímic i la capacitat de reacció”, però va lamentar la lesió de Pablo Piatti com a punt negre. “Ha estat un partit en què han passat moltes coses i ens hem sobreposat a tot.” I evitava fer sang amb el VAR. “La sort que hem tingut és que hi havia VAR. Si no, no ens haurien xiulat el penal.”

Per la seva banda, el tècnic del Rayo Vallecano, Michel, va lamentar la remuntada de l’Espanyol. “Hem fet una bona primera part, però en la segona no hi ha hagut un partit d’anada i tornada, sinó que ha atacat sempre l’Espanyol. Hem estat molt ficats al darrere i ens ha costat tenir profunditat.”

VICTÒRIA BALSÀMICA

“No sé si marca un canvi de trajectòria, però ens hem merescut guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)