Espanyol

Males notícies per a Piatti

Lesió. El primer diagnòstic confirma que l’argentí pot tenir afectat el lligament creuat i el lateral intern del genoll dret. En les pròximes hores se sotmetrà a més proves complementàries

El partit d’ahir davant del Rayo Vallecano ha deixat com a nota trista la lesió de Pablo Piatti. Era el minut 29 i l’argentí es retorçava sobre la gespa del RCDE Stadium. L’argentí s’havia lesionat de manera fortuïta en saltar. La seva cama dreta es va recaragolar en contactar amb la gespa i provocant una tensió en el seu genoll. El futbolista es posava les mans al camp i sortia del camp en llitera i directe cap a l’hospital. Les proves d’urgència que li han fet aquesta nit aporten ja una primera estimació en què s’aprecia que pot tenir afectat el lligament creuat anterior i el lligament lateral intern del genoll dret, de manera que se sotmetrà a noves proves complementàries en les pròximes hores, un cop hagi remès la inflamació que té en l’articulació. Tot i això, les proves han confirmat una lesió al genoll dret que serà pròximament valorada per determinar tant l’abast real d’aquesta, com el temps que estarà de baixa al jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)