Espanyol

Wu Lei, èxit de vendes

Espanyol. El crac xinès s’ha convertit en el futbolista que més samarretes ven al club blanc-i-blau superant a Borja Iglesias i Marc Roca, segon i tercer d’aquesta classificació

Wu Lei s’està convertint en una icona per a l’Espanyol. Ni els més optimistes es podien pensar que el crac xinès tingués aquest ressò mediàtic. El davanter, en poc més de dues setmanes des que va arribar, s’ha convertit en el futbolista que més samarretes està venent. I és que des de la seva arribada al club i fins al partit davant el Rayo Vallecano s’han venut més de 400 samarretes amb el seu nom a la RCDE Store convertint-se en el jugador de la primera plantilla que més en ven. El xinès està per davant de Borja Iglesias i Marc Roca, el segon i el tercer en aquesta classificació de vendes. A la Xina, l’èxit encara és més notable i Wu Lei ja ha acabat amb les existències de samarretes a la Xina on s’han facturat 5.000 i fins a esgotar les existències que tenia el patrocinador tècnic, Kelme.

Edició limitada.

L’efecte Wu Lei no acaba pas aquí, segueix generant dades molt positives per l’Espanyol. Coincidint amb el partit davant l’Osca (22 de febrer), el club ha decidit posar a la venda a la seva botiga en línia -de manera exclusiva- una edició especial de 100 samarretes de cada un d’aquests tres futbolistes amb la particularitat que lluiran el nom en grafia llatina i, també, amb caràcters xinesos, com les que van lluir els jugadors abans del partit davant el Rayo Vallecano de dissabte passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)