Espanyol

Wu Lei trenca la porta

Espanyol. Tothom parla del davanter xinès. Les seves bones prestacions en el darrer triomf, contra el Rayo, combinades amb la greu lesió de Piatti, el presenten com a titular a Mestalla

Wu Lei ha entrat com un coet en la vida dels aficionats de l’Espanyol. El seu debut a La Ceràmica ja va deixar un bon sabor de boca però les seves prestacions contra el Rayo Vallecano han redoblat les expectatives que hi havia en ell. Descarat, vertical i intuïtiu fins a forçar un penal decisiu i acaronar un gol. Ell va ser el motor de la remuntada contra l’equip madrileny. Així es va presentar el davanter, que només ha necessitat un partit al RCDE Stadium per posar-se a la parròquia blanc-i-blava a la butxaca. Tot i això, fins ara Wu Lei ha sortit com a revulsiu i des de la banqueta i ara truca a les portes de la titularitat. “No m’esperava jugant tant”, va dir sincer després de la seva estrena a Cornellà. Les baixes d’Hernán Pérez (en la recta final de la seva recuperació) i la greu lesió de Pablo Piatti, amb un trencament de lligaments al genoll dret, fan pujar les possibilitats de veure’l com a titular a Mestalla. Un ascens meteòric en l’escalafó de la plantilla com la seva adaptació, que sorpren els seu companys de vestidor. Wu Lei conviu amb la pressió i s’ha entossudit a ser el millor ambaixador del futbol xinès a la lliga. Si res no es torça, el davanter de l’orient sortirà de bon començament. Un altre repte més que podrà treure de la seva llibreta, eltercer: fer un gol.

Èxit de vendes.

Wu Lei s’està convertint en una icona per a l’Espanyol. Ni els més optimistes es podien pensar que el crac xinès tindria aquest ressò mediàtic. El davanter, en poc més de dues setmanes des que va arribar, s’ha convertit en el futbolista que més samarretes ven . I és que des de la seva arribada al club fins al partit contra el Rayo Vallecano s’han venut més de 400 samarretes amb el seu nom a la RCDE Store. S’ha convertit en el jugador de la primera plantilla que més en ven. El xinès és davant de Borja Iglesias i Marc Roca, el segon i el tercer en aquesta classificació de vendes. A la Xina, l’èxit encara és més notable i Wu Lei ja ha acabat les existències de samarretes a la Xina, on se n’han facturades 5.000, fins a esgotar les existències que tenia el patrocinador tècnic, Kelme, al continent asiàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)