Espanyol

Punt de mèrit de l’Espanyol a Mestalla (0-0)

Espanyol. Empat sense gols de l’equip de Rubi, que resisteix al València amb una bona actuació en defensa

L’Espanyol resisteix a Mestalla i s’enduu un punt molt meritori davant d’un València que ha disposat de més oportunitats però no ha estat capaç de transformar-les.

Ha arrencat fort l’equip de Marcelino, empès per la seva gent i per la inèrcia del bon moment que passa. El zero en la porteria blanc-i-blava, però, no ha estat en perill fins a la mitja hora, quan Gameiro ha rematat al pal una gran passada a l’espai de Ferran. En l’altra àrea, l’oportunitat més clara l’ha tingut Borja, després d’una bona triangulació. Al descans, en tot cas, s’ha arribat sense gols.

El panorama no ha canviat en la segona part i el resultat ha estat el mateix. Diego López, amb una gran intervenció, ha evitat l’ocasió més clara del València, en refusar un xut molt proper de Parejo. La pilota ha rondat més l’àrea del porter gallec que no pas la de Neto, però el marcador no s’ha mogut.

Punt important per a l’Espanyol, que li serveix per fugir de la zona baixa una mica més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)