Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Hem fet un esforç defensiu important”

Rubi es va mostrar satisfet després de l’empat d’ahir. Un punt que alimenta la nova dinàmica de l’Espanyol. Els blanc-i-blaus ja sumen tres partits sense perdre després de l’empat ahir. Cinc punts de nou jugats. “Molt content. Era un camp complicat i hem fet un esforç defensiu important i la lectura és positiva. Portem una bona dinàmica de resultats”, assenyalava el tècnic, que posava l’accent en el treball defensiu dels seus homes: “El que havíem d’ajustar era l’aspecte defensiu respectant la nostra idea de joc en un escenari molt difícil. Ens ha faltat una mica més de tremp al davant. Aquesta és la línia que hem de tenir per guanyar partits fora”, tot i que l’equip encara és lluny del joc d’inici de curs. “La dinàmica de principi de temporada va ser espectacular, però per tornar a aquella encara queda. Crec que ara estem en una dinàmica normal de resultats. Les sis derrotes consecutives estan superades des de fa molt de temps.” La fiabilitat defensiva de l’Espanyol va contrastar amb l’atonia al davant, on l’Espanyol no va fer cap xut de perill entre els tres pals. “Juguem contra un equip a què és molt difícil fer-li ocasions perquè és un conjunt que està molt ben treballat i disciplinat en defensa. Li fan sempre poques ocasions.”

Rubi també es va referir al debut com a titular de Wu Lei. “Ha estat un partit complicat per a ell perquè no li hem pogut donar gaires pilotes, però estic satisfet amb tot el què ha donat. El canvi? No és una qüestió física purament, sinó que els davanters són els jugadors que més es desgasten.” Rubi es va mostrar content, alhora, pel debut de Semedo: “Ens ha donat aire al mig del camp”, va dir. I va parlar del canvi de Darder: “Volien buscar més força al davant i van treure Darder. Només és això.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)