Espanyol

Matí de reunions a la Dani Jarque

Espanyol. Tècnics i jugadors han analitzat el dolorós empat d’ahir davant l’Osca mantenint diverses converses grupals i individuals per fer propòsit d’esmena

““Ens ha faltat fer molt més, tenir més circulació de pilota i ser més profunds. Anar pel segon”, deia ahir després del partit davant l’Osca Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. Un partit que ha deixat males sensacions i un sabor agredolç a les files blanc-i-blaves. Jugadors i tècnics han fet autocrítica en les darreres hores i l’han seguit fet aquest matí sobre el camp 1 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Una sessió marcada per les reunions i les xerrades individuals. Primer Rubi ha fet una xerrada grupal de 15 minuts resumint el que va veure ahir a la nit. Un Espanyol encara lluny del seu millor nivell i que davant de l’Osca ha fet un pas en fals quan havia de donar un cap endavant. Un duel de més a menys i on la circulació de pilota i l’atreviment va ser escàs.

Les reunions han continuat. Rubi ha parlat amb Marc Roca durant deu minuts donant-li indicacions sobre el seu posicionament sobre la gespa. El maresmenc sap que el de la Granada del Penedès és un futbolista clau en el seu esquema de joc i elemental per donar més profunditat a l’equip. El segon tècnic, Jaume Torras, també ha mantingut una xerrada intensa amb Wu Lei. El xinès, el millor davant de l’Osca, ha estat acompanyat del seu traductor, Patrick. Torras li ha insistit, vistos els seus moviments gestuals, sobre el posicionament a la gespa. El xinès es va mostrar hiperactiu sobre la gespa però amb una mica més de col·locació i entesa podrà millorar el seu rendiment i entesa amb els seus companys. El director de futbol professional, Rufete, també ha mantingut una petita xerrada amb Esteban Granero, autor del gol d’ahir, i un dels futbolistes més crítics després de l’empat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)