Espanyol

Obrint-se pas a la Xina

Espanyol. Amb l’objectiu de desenvolupar la marca al país oriental, el club català va estrenar una nova acadèmia internacional a Xangai, que començarà la seva activitat a partir del juliol

Continuant treballant en el desenvolupament de la marca a la Xina, l’Espanyol va inaugurar l’RCDE Academy Shanguhai, un nou centre de formació internacional en una de les ciutats referents del país oriental.

El conseller i adjunt a la direcció general corporativa, Mao Ye, i el director general corporatiu, Roger Guasch, van segellar l’acord amb el soci, Xing JingQi, i el director de l’acadèmia, David Sánchez, amb la signatura oficial a la sala de juntes de l’RCDE Stadium. Un acord que situarà l’Espanyol en una de les metròpolis més importants de la Xina, tot potenciant, així, i fent extensiu el know-how i la reeixida metodologia del futbol formatiu de l’entitat. L’RCDE Academy Shanghai començarà a funcionar a partir del mes de juliol vinent.

Retorn a la feina

Després d’un dia de descans, el primer equip torna aquest matí als entrenaments per començar a preparar el compromís de dissabte contra el Valladolid amb una sessió oberta a la Dani Jarque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)